Kungsgatan: Ett sekel på Stockholms paradgata : Ett sekel på Stockholms paradgata

Kungsgatan: Ett sekel på Stockholms paradgata : Ett sekel på Stockholms paradgata är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Johan Erséus. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Kungsgatan: Ett sekel på Stockholms paradgata : Ett sekel på Stockholms paradgata online.

Rsfoodservice.se Kungsgatan: Ett sekel på Stockholms paradgata : Ett sekel på Stockholms paradgata Image

»ett magnifikt praktverk [...] sannerligen en prydnad för svensk bokkonst« SvD»Praktverk«DN.se»Det är stort, påkostat och fullt med bilder«IKON 1939KUNGSGATAN är sinnebilden av den moderna storstadsavenyn med nöjen och neonljus som blänker i regnvåt asfalt. Restauranger, biografer och danspalats har genom åren satt sin prägel på gatan som fick Europas första skyskrapor och blev stockholmarnas naturliga samlingsplats.I detta praktverk med över 350 bilder berättas den fascinerande historien om hur Kungsgatan sprängdes fram genom rullstensåsen - och blev landets mest kända gata. Det är samtidigt en berättelse om hur Stockholm har förvandlats under ett omvälvande sekel.Johan Erséus är journalist, författare och Stockholmskännare. Han har skrivit ett tiotal böcker. Till den här boken har han letat i en mängd arkiv och grävt fram en skatt av fotografier, varav många aldrig tidigare har varit publicerade.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,95 MB

FILNAMN: Kungsgatan: Ett sekel på Stockholms paradgata : Ett sekel på Stockholms paradgata.pdf

ISBN: 9789171262059

FÖRFATTARE: Johan Erséus

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kungsgatan: Ett sekel på Stockholms paradgata : Ett sekel ...

I detta praktverk med över 350 bilder berättas den fascinerande historien om hur Kungsgatan sprängdes fram genom rullstensåsen - och blev landets mest kända gata. Det är samtidigt en berättelse om hur Stockholm har förvandlats under ett omvälvande sekel. Johan Erséus är journalist, författare och Stockholmskännare.

Johan Erséus - Böcker | Bokus bokhandel

Pris: 381 kr. inbunden, 2011. Tillfälligt slut. Köp boken Kungsgatan : ett sekel på Stockholms paradgata av Johan Erséus (ISBN 9789171262424) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER