Mordet i Äppelviken

Mordet i Äppelviken är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jan Olsson,Reine Nelson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mordet i Äppelviken online.

Rsfoodservice.se Mordet i Äppelviken Image

Del 4: Polisen och advokaten. Lugnet i fashionabla Äppelviken bryts när ett äldre par blir mördade i sitt hem mitt på ljusa dagen tillsammans med sin dotter och barnbarn.Polisutredningen visar snart på sprickor i den exklusiva idyllen och fram skymtar en organiserad kriminalitet av en omfattning som kriminalkommissarie Conrad Viklund aldrig tidigare stött på. Under flykten från brottsplatsen kör mördarna dessutom ihjäl en liten pojke som är ute med sin mamma. Detta för med sig oanade konsekvenser. Såväl för Conrad Viklund och hans utredare, som för mördarna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,91 MB

FILNAMN: Mordet i Äppelviken.pdf

ISBN: 9789178611607

FÖRFATTARE: Jan Olsson,Reine Nelson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

I Äppelviken är villorna 36 gånger dyrare än i Tingsryd

Pris: 35 kr. Ljudbok, 2018. Laddas ned direkt. Köp Mordet på Gotön - Del 1 av Jan Olsson, Reine Nelson på Bokus.com.

reine nelson | Adlibris

Kvinnan har haft en karriär som toppjurist och domare. Samtidigt misstänks hon under ytan ha brottats med personliga problem - och smitt planer på att mörda advokaten Henrik Olsson Lilja. Kvinnan har varit med i en uppmärksammad iscensättning och hållit i domarklubban under profilerade rättegångar men har under de senaste åren fört en anonym tillvaro.

RELATERADE BÖCKER