Om Förtvivlan

Vill du läsa Om Förtvivlan pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Nabokov Vladimir. Att läsa Om Förtvivlan online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Om Förtvivlan Image

Vladimir Nabokovs efterord till Förtvivlan. Om Förtvivlan: Hermann, en misslyckad affärsman som hellre skulle vilja vara författare, råkar under en skogspromenad på sin dubbelgångare. Han finner att de liknar varandra som »två droppar blod«. Äcklad, fascinerad, så småningom besatt av sin »tvilling«, får Hermann idén om det perfekta brottet. I Förtvivlan tar sig Vladimir Nabokov an skräcklitteraturens klassiska dubbelgångartema. I romanens dråpliga skrattspegel förväxlas idéer om mordet som konst och konsten som mord. Läsaren försätts i svindelartad insikt om vad fiktioner kan åstadkomma.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,26 MB

FILNAMN: Om Förtvivlan.pdf

ISBN: 9789177017370

FÖRFATTARE: Nabokov Vladimir

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mellan hopp och förtvivlan - Funka

Idagsidan på SvD.se skriver om oss människor, livet, relationer, vänskap, kärlek, sex, samlevnad, hat, våld, lycka, olycka, längtan, hopp och förtvivlan

Stakston: Hopp och förtvivlan om webbens framtid | Blankspot

Steffo Törnquists förtvivlan - öppnar upp om oron och saknaden: ... Jag är säker på att fler känner samma känslomässiga förtvivlan som Steffo att inte få träffa nära och kära under en tid nu, men har förståelse varför. Dela gärna vidare för att visa att Steffo och alla andra inte är ensamma i sin saknad!

RELATERADE BÖCKER