Om Förtvivlan

Om Förtvivlan är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Nabokov Vladimir. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Om Förtvivlan online.

Rsfoodservice.se Om Förtvivlan Image

Vladimir Nabokovs efterord till Förtvivlan. Om Förtvivlan: Hermann, en misslyckad affärsman som hellre skulle vilja vara författare, råkar under en skogspromenad på sin dubbelgångare. Han finner att de liknar varandra som »två droppar blod«. Äcklad, fascinerad, så småningom besatt av sin »tvilling«, får Hermann idén om det perfekta brottet. I Förtvivlan tar sig Vladimir Nabokov an skräcklitteraturens klassiska dubbelgångartema. I romanens dråpliga skrattspegel förväxlas idéer om mordet som konst och konsten som mord. Läsaren försätts i svindelartad insikt om vad fiktioner kan åstadkomma.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,38 MB

FILNAMN: Om Förtvivlan.pdf

ISBN: 9789177017370

FÖRFATTARE: Nabokov Vladimir

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Idagsidan om människor, livet, relationer, längtan, hopp ...

90 procent av omsättningen försvann i ett enda slag för två veckor sedan. Stjärnkrögaren Pontus Frithiof beskriver ett krisartat läge där personal gråter i förtvivlan över situationen. - Det är väldigt mörkt nu, säger han.

Hopp - och förtvivlan runt om i världen | Aftonbladet

Om Förtvivlan: Hermann, en misslyckad affärsman som hellre skulle vilja vara författare, råkar under en skogspromenad på sin dubbelgångare. Han finner att de liknar varandra som »två droppar blod«. Äcklad, fascinerad, så småningom besatt av sin »tvilling«, ...

RELATERADE BÖCKER