Om Förtvivlan

Om Förtvivlan är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Nabokov Vladimir. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Om Förtvivlan online.

Rsfoodservice.se Om Förtvivlan Image

Vladimir Nabokovs efterord till Förtvivlan. Om Förtvivlan: Hermann, en misslyckad affärsman som hellre skulle vilja vara författare, råkar under en skogspromenad på sin dubbelgångare. Han finner att de liknar varandra som »två droppar blod«. Äcklad, fascinerad, så småningom besatt av sin »tvilling«, får Hermann idén om det perfekta brottet. I Förtvivlan tar sig Vladimir Nabokov an skräcklitteraturens klassiska dubbelgångartema. I romanens dråpliga skrattspegel förväxlas idéer om mordet som konst och konsten som mord. Läsaren försätts i svindelartad insikt om vad fiktioner kan åstadkomma.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,98 MB

FILNAMN: Om Förtvivlan.pdf

ISBN: 9789177017370

FÖRFATTARE: Nabokov Vladimir

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hopp - och förtvivlan runt om i världen | Aftonbladet

Hopp - och förtvivlan Liksom så många andra familjer pendlar nu Davids familj och vänner mellan hopp och förtvivlan. Så länge de inte bevisats om motsatsen hoppas de.

Hur man handskas med förtvivlan och depression - Utforska ...

Vi lyssnar till psykiatern som anser att kvinnan som i förtvivlan prostituerat sig får skylla sig själv om hon blir grymt våldtagen av en hög polischef. Jag håller med Gadd om att det är hemskt att se att klassklyftor och klassförakt tar sig uttryck av nonchalans och empatilöshet gentemot barn vars förtvivlan över att ha mist sin skola visas på ett utelämnande sätt i medierna.

RELATERADE BÖCKER