På väg till ett möte : en resa i inre och yttre landskap i Languedoc

Vill du läsa På väg till ett möte : en resa i inre och yttre landskap i Languedoc pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Diana Laitinen. Att läsa På väg till ett möte : en resa i inre och yttre landskap i Languedoc online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se På väg till ett möte : en resa i inre och yttre landskap i Languedoc Image

Detta är en berättelse om att bryta med invanda mönster och vardagliga cirklar, när hjärtat vill något mer. Reser för att få kontakt med min inre människa, läkas och helas. Dagboksanteckningar, fotografier och målningar som blivit till under resans gång.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,93 MB

FILNAMN: På väg till ett möte : en resa i inre och yttre landskap i Languedoc.pdf

ISBN: 9789178511631

FÖRFATTARE: Diana Laitinen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Inre och yttre resor på konferensen "Människan i systemet ...

På väg till ett möte är en berättelse om att bryta med invanda mönster och vardagliga cirklar, när hjärtat vill något mer. Reser för att få kontakt med min inre människa, läkas och helas. En förutsättning för att gå vidare i livet är att gå till roten med skavsår och smärta. En resa i yttre och inre landskap i regionen Languedoc i Sydfrankrike.

På väg till ett möte - en resa i inre och yttre landskap i ...

På väg till ett möte: en resa i inre och yttre landskap i Languedoc av Diana Laitinen Detta är en berättelse om att bryta med invanda mönster och vardagliga cirklar, när hjärtat vill något mer. Reser för att få kontakt med min inre människa, läkas och helas.

RELATERADE BÖCKER