Gudomliga Synder

Gudomliga Synder-boken skrevs 2019-01-21 av författaren Jan Björkman. Du kan läsa Gudomliga Synder-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jan Björkman.

Rsfoodservice.se Gudomliga Synder Image

Några av de upphöjda väsen vi läser om i Bibeln har slagit sig ned i Stockholm. Det visar sig att de inte står över vissa av mänsklighetens mindre smickrande egenskaper. I Gudomliga Synder presenteras de sju dödssynderna för läsaren på ett nytt sätt i sju korta och lättsamma noveller. Ämnet kan tyckas uttjatat, men synderna ställs här i ett nytt ljus, särskilt för den som undrar vem som egentligen har makten i Stockholm.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,48 MB

FILNAMN: Gudomliga Synder.pdf

ISBN: 9789177739326

FÖRFATTARE: Jan Björkman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gudomliga Synder (Ljudbok nedladdning, 2019) • Se priser ...

För er som inte har så stor koll på vad "La Divina Commedia" är för något så skall jag berätta det. Syftet med att vi lägger ut en text om en skönlitterär bok är att "Den gudomliga komedin" faktiskt kom att påverka många människors livsval från medeltiden och framåt, mycket på grund utav att den ingående förklarar vad som händer de som begår en synd. Trots att ...

Gudomliga synder

I Gudomliga Synder presenteras de sju dödssynderna för läsaren på ett nytt sätt i sju korta och lättsamma noveller. Ämnet kan tyckas uttjatat, men synderna ställs här i ett nytt ljus, särskilt för den som undrar vem som egentligen har makten i Stockholm.

RELATERADE BÖCKER