Bibel för barn

Vill du läsa Bibel för barn pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Karin Karlberg,Inga Wernolf,Lisa Östh. Att läsa Bibel för barn online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Bibel för barn Image

Verbums Bibel för barn har delats ut i fler än en halv miljon exemplar under tjugofem år till fyraåringar, femåringar och sexåringar i församlingar runtom i Sverige. Bibel för barn har dessutom spridits i svensktalande Finland, på norskt bokmål, nynorsk, danska, finska, isländska, enaresamiska, nordsamiska, i Tyskland och på Grönland. Karin Karlberg, Inga Wernolf och Lisa Östh återberättar bibeltexterna, och Ulf Löfgren har illustrerat dem.Klassikern Bibel för barn innehåller 65 berättelser ur Gamla testamentet och 85 ur Nya testamentet och några avsnitt med psaltarpsalmer, delar ur Bergspredikan, liknelser och Paulus och Johannes brev.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,68 MB

FILNAMN: Bibel för barn.pdf

ISBN: 9789152633359

FÖRFATTARE: Karin Karlberg,Inga Wernolf,Lisa Östh

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sjöbergs förlags webbutik - Bibeln för alla

Tipspromenader för barn. En tipspromenad är ett trevligt sätt att aktivera och sätta fart på evenamang av olika slag. Vi har tillverkat ett antal färdiga tipspromenader som bara är att skriva ut och sätta upp. Lappar och rättningsmallar finns också med! Välj bland olika teman!

Bibel för barn - Karin Karlberg , Inga Wernolf , Lisa Östh ...

Bibeln är en av de mest lästa böckerna genom tiderna och en viktig del av vår historia. Bibeln har påverkat människors kultur i årtusenden. Därför kan kunskap om bibeln hjälpa oss att förstå konsten, historien och samhället. På den här sidan kan du läsa några välkända bibelord utifrån olika teman.

RELATERADE BÖCKER