Basket i mörkret

Basket i mörkret är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jonas Autio. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Basket i mörkret online.

Rsfoodservice.se Basket i mörkret Image

"I samma ögonblick som jag kliver på bussen som ska ta mig från Kaunas till Vilnius ringer mobiltelefonen. Var är du? Det är min chef på stadsdelsförvaltningen i Göteborg där jag jobbat de senaste åren. Litauen, svarar jag och släpar mig själv och mitt bagage genom mittgången i den fullpackade bussen. Du ska jobba idag. Du började för en kvart sedan. Jag tog ledigt, säger jag utan större övertygelse och sjunker ner i ett ledigt säte." I BASKET I MÖRKRET fortsätter författarens basketresa till Litauen, ett av världens mest klassiska basketländer - ett land där sporten utgjorde en motståndsrörelse under Sovjetockupationen. I intervjuer med legendariska spelare och ledare ställer sig författaren frågan hur ett litet land i Baltikum kunde bli en världsnation i basket. Och som vanligt är författarens egen verklighet aldrig långt borta. "I de här tunna, vackra böckerna skriver han bättre om basket än de flesta andra, i världen." Gefle dagblad

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,16 MB

FILNAMN: Basket i mörkret.pdf

ISBN: 9789197805827

FÖRFATTARE: Jonas Autio

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Artiklar som innehåller Basket | Feber / Pryl

Artiklar som innehåller Basket. Unboxing av Nike Adapt BB Nikes självknytande basketskor Här kan ni kolla in när Lewis från Unbox Therapy packar upp Nikes senaste självknytande basketskor Nike Adapt BB. Det handlar om ett par skor som laddas upp trådlöst och går att knyta olika hårt beroende på användarens önskemål.

Pro touch Power W shape crop tights - BLACK - Köp online ...

Basketkorgar - Sport online på CDON. Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal!

RELATERADE BÖCKER