En flicka till

En flicka till-boken skrevs 2012-03-15 av författaren Kerstin Kindahl. Du kan läsa En flicka till-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kerstin Kindahl.

Rsfoodservice.se En flicka till Image

Jag är en pensionerad sjuksköterska som har arbetat inom psykiatrin i många år. Jag har alltid tyckt om att skriva. Först nu har jag kommit mig för att skriva om min barndom och uppväxt i Rönninge och Bromma. En flicka till handlar om en lillasyster som föds när det andra världskriget bryter ut. Vi följer henne och hennes närmaste genom småbarnstiden och fram till studenten. En humoristisk och lite sorglig berättelse.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,73 MB

FILNAMN: En flicka till.pdf

ISBN: 9789187021107

FÖRFATTARE: Kerstin Kindahl

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktipset - Adhd - Från duktig flicka till utbränd kvinna

En utbildad flicka gifter sig ofta senare i livet och hon föder vanligtvis färre och friskare barn. En flicka under 15 år löper fem gånger så stor risk att dö vid en förlossning som en kvinna över 20. Flickornas kroppar är helt enkelt inte färdigutvecklade för att föda barn. Att utbilda flickor gynnar helt enkelt hela samhällen.

Julklappar till flicka - Julklappstips till flickor

En man från Höglandet döms till 13 års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn. Mannen ska under flera år ha förgripit sig på en flicka som han utsatt för grova sexuella ...

RELATERADE BÖCKER