Katitzi, Rosa och Paul & Katitzi i Stockholm

Katitzi, Rosa och Paul & Katitzi i Stockholm är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Taikon Katarina. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Katitzi, Rosa och Paul & Katitzi i Stockholm online.

Rsfoodservice.se Katitzi, Rosa och Paul & Katitzi i Stockholm Image

Katitzi-böckerna har älskats av generationer barnboksläsare och nu kommer de äntligen i nyutgåva, varsamt reviderade av Lawen Mohtadi, i nära samarbete med Katarina Taikons dotter, specialpedagogen Angelica Ström. Pressröster om Katitzi: Det finns också mycket glädje och kärlek mitt i vardagsrealismen. Och hela tiden är Katarina Taikon på de svagas sida, alldeles oavsett om de talar romani eller inte. /SvD Jag var själv ett av tusentals barn som älskade Katitziböckerna på 70- och 80-talet. Och nyutgåvan är aptitlig och snygg, Joanna Hellgrens illustrationer förstärker dramatiken och humorn med perfekt valda detaljer. /DN Katarina Taikons okuvliga styrka lever vidare i Katitzi, som går sin egen väg redan på barnhemmet. Ingen av dem sänker någonsin blicken; båda lyckas använda sig av ilskan över den egna utsattheten. /UNT

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,62 MB

FILNAMN: Katitzi, Rosa och Paul & Katitzi i Stockholm.pdf

ISBN: 9789127146181

FÖRFATTARE: Taikon Katarina

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Katitzi, Rosa och Paul ; Katitzi i Stockholm av Katarina ...

Katitzi Av: Taikon, Katarina Tipsat av: Tommy Bildström. Läs första boken om den tuffa romska flickan Katitzi. Hennes riktiga pappa kommer plötsligt och hämtar henne på barnhemmet där hon bor. Det nya livet med familjen är inte alls som Katitzi tänkt sig.

Katitzi, Rosa och Paul & Katitzi i Stockholm - Katarina ...

Katitzi, Rosa och Paul & Katitzi i Stockholm av Katarina Taikon Katitzi-böckerna har älskats av generationer barnboksläsare och nu kommer de äntligen i nyutgåva, varsamt reviderade av Lawen Mohtadi, i nära samarbete med Katarina Taikons dotter, specialpedagogen Angelica Ström.

RELATERADE BÖCKER