Bröder

Bröder-boken skrevs 2017-07-04 av författaren Liselotte Roll. Du kan läsa Bröder-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Liselotte Roll.

Rsfoodservice.se Bröder Image

En kvinna hittas i sin lägenhet i Bredäng med halsen avskuren. Spåren leder till hennes son, Joel Zander, som nyligen släppts ur fängelset men gått under jorden på uppmaning av sin bror, den framgångsrika men skrupelfria advokaten David. Samtidigt börjar Joelsdotter få hotfulla meddelanden från en okänd avsändare ... Nu måste Joel - samtidigt som han gömmer sig undan rättvisan - hitta sin mammas mördare innan det är för sent. Undan för undan upptäcker han att allt han trott sig veta om sig själv och sin bror är byggt på en lögn, och att skuggorna i deras förflutna har makten att ödelägga deras framtid.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,23 MB

FILNAMN: Bröder.pdf

ISBN: 9789176334355

FÖRFATTARE: Liselotte Roll

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Garn | Novita knits

The Chef är mysiga kvarterskrogarna med härlig atmosfär och stadskänsla i Ö-vik och Nordmaling med en trivsam miljö, förstklassiga råvaror och god dryck.

bröder | Adlibris

Lördagen den 6/6, Sveriges Nationaldag, håller vi STÄNGT **** Veckans sallad är med kallrökt skinka, parmesanost, sojabönor & vinägrett Öppettider: Måndag Tisdag Onsdag

RELATERADE BÖCKER