Hemligheten / Lättläst

Hemligheten / Lättläst-boken skrevs 2017-01-20 av författaren Martin Engberg. Du kan läsa Hemligheten / Lättläst-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Martin Engberg.

Rsfoodservice.se Hemligheten / Lättläst Image

Stugan var liten, inte mycket större än en trälåda. Det droppade från taket och tapeterna släppte från väggarna. Det fanns ingen värme och min bror hade stängt av elen. Jag befann mig där på grund av saker som jag hade gjort. Planer som hade misslyckats. Kort sagt var jag en jagad man. Jag var en jagad man med en hemlighet. Om hemligheten skulle avslöjas hade jag ingenstans att fly.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,84 MB

FILNAMN: Hemligheten / Lättläst.pdf

ISBN: 9789188073174

FÖRFATTARE: Martin Engberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hemligheten LÄTTLÄST av Åsa Storck - LitteraturMagazinet

Pris: 239 kr. Inbunden, 2008. Finns i lager. Köp Hemligheten. Från ögonkast till varaktig relation av Dan Josefsson, Egil Linge på Bokus.com. Boken har 26 st läsarrecensioner.

Bok: Spöktågets hemlighet --- Hegas lättlästa böcker

En serie lättlästa ungdomsromaner för dem som fortsätter kämpa med sin läsning också upp på gymnasienivå. Ett sätt att försöka nå dem är att finna ämnen som engagerar och berör. Ämnen med tydlig koppling till deras egen verklighet. Hemligheten ingår i en serie lättlästa ungdomsromaner om kompisarna Sara och Anna. De går på gymnasiet och lever som ungdomar gör mest.

RELATERADE BÖCKER