Hemligheten / Lättläst

Vill du läsa Hemligheten / Lättläst pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Martin Engberg. Att läsa Hemligheten / Lättläst online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Hemligheten / Lättläst Image

Stugan var liten, inte mycket större än en trälåda. Det droppade från taket och tapeterna släppte från väggarna. Det fanns ingen värme och min bror hade stängt av elen. Jag befann mig där på grund av saker som jag hade gjort. Planer som hade misslyckats. Kort sagt var jag en jagad man. Jag var en jagad man med en hemlighet. Om hemligheten skulle avslöjas hade jag ingenstans att fly.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,43 MB

FILNAMN: Hemligheten / Lättläst.pdf

ISBN: 9789188073174

FÖRFATTARE: Martin Engberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Rämmengården: Hemligheten i Haga - Blogger

Hemligheten LÄTTLÄST Författar-presentation: Åsa Storck: Lättläst! Det här en bok från Hegas, specialförlaget för lättlästa barn- och ungdomsböcker. Böckerna vänder sig till alla läsare, också dem med lässvårigheter.

LIBRIS - Hemligheten

Sam och Amina är bästa vänner. Tillsammans ­bygger de en koja i skogen. Allt är roligt, men en dag på ­vägen hem får Sam se något som han inte borde ha sett. Han förstår snabbt att han inte kan berätta för ­någon. Sam vill inte gå till skolan. Han vill in

RELATERADE BÖCKER