Häxkatten

Vill du läsa Häxkatten pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Maj Bylock. Att läsa Häxkatten online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Häxkatten Image

Ulv har lyckats spela bort sin älskade häst Kastanj. Han misstänker att hästen har skickats iväg som krigshäst till Karl XII:s armé och bestämmer sig för att ta värvning för att försöka få tillbaka honom. Men krigets hemskheter är värre än Ulv någonsin kunnat tänka sig, och hans tillvaro har med ens förvandlats till en kamp om liv och död. Maj Bylock föddes 1931 på Gotland. Hon började sin författarkarriär med att skriva läroböcker inom religion och historia, men har genom åren skrivit många böcker för barn och ungdomar. Bylock har även återberättat många världskända klassiker i serien Äventyrsklassiker.Bylock belönades 1990 med Astrid Lindgren-priset. Häxkatten är den femte boken i den spännande Häxserien. Häxserien utspelar sig i Värmland under häxprocessernas tid, slutet av 1600-talet och början av 1700-talet, då anklagelser för att vara häxa kunde kosta en livet. Under denna farliga tid får vi följa en mor och en son som inte bara har fått samma förmåga inom läkekonsten, utan även samma anklagelser riktade mot sig. De blir båda utpekade för att vara häxor.Maj Bylocks häxserie består av sju böcker: Häxprovet, Häxans dotter, Häxpojken, Häxguldet, Häxkatten, Häxbrygden, och Häxdoktorn.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,50 MB

FILNAMN: Häxkatten.pdf

ISBN: 9788711746622

FÖRFATTARE: Maj Bylock

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Häxkatten - Bild & Bubbla

Häxkatten är den femte boken av sju i serien Häxbok av författaren Maj Bylock. Kartonnage 2000 | Beställ den här!

Lista över katter i serier - Seriewikin

Häxkatten; J. Katten Janson i "Bamse" Jasso, katt i serier av Jii Roikonen; Jesper (Jasper), katt som bor i rådhuset i "Sam & Silo" Jönssons Katt; K "Hello Kitty®", bild från engelska wikipedia. ...

RELATERADE BÖCKER