Brottsplats Sörmland 6

Brottsplats Sörmland 6-boken skrevs 2014-08-01 av författaren Börje R P Carlsson. Du kan läsa Brottsplats Sörmland 6-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Börje R P Carlsson.

Rsfoodservice.se Brottsplats Sörmland 6 Image

I bok Brottsplats Sörmland 6 kan man läsa om en kreatursstöld som inträffade 2012. Denna stöld missköttes å det grövsta av de rättsvårdande myndigheterna. Polisen gjorde ett dåligt jobb, åklagaren ett ännu sämre genom taktiska och strategiska blunder och slutligen bet tingsrätten sig själva i svansen och vågade inte tro på ens sina egna slutsatser och med detta gick bonden fri. Vidare kan man läsa om en våldtäktsman som råkade riktigt illa ut men ändå trots detta kom förhållandevis billigt undan. Alice är en ung kvinna som tog kontakter på internet och lyckades charma män så till den milda grad att hon lyckades få männen att låna henne flera hundra tusen kronor. En av männen trodde sig dessutom ha förlovat sig med Alice trots att han aldrig träffat henne. Ett kapitel berättar om fall som visar att polisen i vissa fall klart och tydligt visar att de inte är intresserade att klara upp brott. De är mer intresserade av att lägga ner ärenden så att ärendebalansen inte blir alltför stor.Ett hedersmord i Katrineholm visar att kvinnans rättssäkerhet inte ens i Sverige är särskilt stor. Här fanns fundamentalister som rent av tyckte att kvinnans borde stenas. Bara gärningsmannen straffades. Ingen av de som fanns i bakgrunden och eldade på det hela blev ens misstänkta.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,62 MB

FILNAMN: Brottsplats Sörmland 6.pdf

ISBN: 9789197776189

FÖRFATTARE: Börje R P Carlsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Brottsplats/Samverkan Alingsås/Vårgårda Public Group ...

Brottsplats Sörmland 6 av Börje R P Carlsson. Inbunden, Svenska, 2014-08-01 229. Köp. Skickas inom 3-6 vardagar. I bok Brottsplats Sörmland 6 kan man läsa om en kreatursstöld som inträffade 2012. Denna stöld missköttes å det grövsta av de ...

Brottsplats Sörmland 1, En odyssé av brott från 1874 fram ...

Brottsplats Sörmland 2 en odyssé i brott från Sörmland Författar-presentation: Börje Carlsson: Efter nästan 44 år som polis, varav de sista 27 åren som kriminalpolis, har Börje Carlsson nu gett ut ytterligare en bok om brott i Sörmland.

RELATERADE BÖCKER