Ett liv i tidens hav

Ett liv i tidens hav är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Rolf Almgren. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ett liv i tidens hav online.

Rsfoodservice.se Ett liv i tidens hav Image

Ett liv i tidens hav är en självbiografisk berättelse med dokumentära inslag. Rolf Almgren ger oss glimtar ur i sitt liv under åren 1954-1970 med återblickar på uppväxttiden. Med humor och en viss distans berättar han om sitt liv som skolkantor i en bruksmiljö, om kärlek till sin familj, om vardagsbekymmer och sina många funderingar om tillvaron. Hans ständiga lust att skriva visar sig bland annat i de korta sagor och dikter som ingår i berättelsen. Rolf Almgrens hängivenhet till musik, kyrkokör och den själsliga närheten till naturen löper som en röd tråd genom hela berättelsen Rolf Almgren föddes i Dalsjöfors 1934, där tillbringade han sina första 20 år. Han var sedan verksam under 8 år i Alböke och Föra på Öland och därefter i Åkers styckebruk som skolkantor, vilket innebär en lärartjänst kombinerad med kantorstjänst.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,40 MB

FILNAMN: Ett liv i tidens hav.pdf

ISBN: 9789187119804

FÖRFATTARE: Rolf Almgren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Livets uppkomst - Wikipedia

Ett liv i tidens hav är en självbiografisk berättelse med dokumentära inslag. Rolf Almgren ger oss glimtar ur i sitt liv under åren 1954-1970 med återblickar på uppväxttiden. Med humor och en viss distans berättar han om sitt liv som skolkantor i en bruksmiljö, om kärlek till sin familj, om vardagsbekymmer och sina många funderingar om tillvaron. Hans ständiga lust att skriva ...

Liv - Wikipedia

Haven fylls med skräp, framför allt plast som inte bryts ned på lång tid. Plastinvasionen är ett hot mot allt liv i och vid haven. Nu blir vi allt fler som får upp ögonen för vad som händer under ytan. Här är tio tips på vad vi kan göra åt saken.

RELATERADE BÖCKER