Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden

Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden-boken skrevs 2020-08-20 av författaren Christina Molnar,Leif Lund. Du kan läsa Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Christina Molnar,Leif Lund.

Rsfoodservice.se Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden Image

Leda andra beskriver ett praktiskt arbetssätt attsom chef och ledare påverka arbetsbeteenden. Dengrundar sig i inlärningspsykologin, tydliggör bådeorsaker och verkan av vanliga insatser och kommerdefinitivt att förändra metoderna i ditt ledarskap.Målsättningen med boken är att på ett enkelt ochLättsamt sätt visa vad som påverkar människors arbetsbeteendenoch samtidigt ge konkreta verktyg somhjälper dig som chef och ledare att på ett mer effektivtsätt kunna leda andra i en föränderlig verksamhet.I boken medföljer även en enkel men komplettarbetsmodell för att säkerställa att förändring uppstår åtdet håll du vill.Jag tycker att det är ett fantastiskt bra innehåll i boken. Förstårvad ni vill vinkla och jag gillar det. Det blir som en handbokmed tydliga punkter och en handfast trygghet att luta sigmot. Absolut relevant för chefsjobb liknande mitt ochäven arbetsledare, t ex projektledare.Eva Von Heijne, produktionschef på Life Science företagJag skrattade en hel del när jag läste delar i boken då jag får bilderpå alla de chefer jag haft och jobbat ihop med. De är bra beskrivnadå jag känner igen mig och andra i exemplen som ges.Roberth Käck, chef på uthyrningsföretagFörfattarna Leif Lund, leg psykolog, HR- och organisationskonsult,och Christina Molnar, leg psykolog och specialist iorganisationspsykologi, har båda lång erfarenhet av att arbetainom olika branscher med ledarskap och personal på alla nivåer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,10 MB

FILNAMN: Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden.pdf

ISBN: 9789188849717

FÖRFATTARE: Christina Molnar,Leif Lund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Så bygger du ett framgångsrikt team - 5 tips | Framfot

Under denna tvådagarsutbildning får du som leder andra utan att ha ett formellt chefsansvar metoder och konkreta verktyg för att tydliggöra och effektivisera ditt ledarskap. Du får lära dig hur du kan bli tydligare i ditt ledarskap, motivera dig själv och andra, prioritera och delegera mer effektivt, leda förändring samt hantera stress och konflikter.

Psykologins Grunder REA/Billiga

Konkreta verktyg för en bättre företagskultur. Jaël Waern, ... det gäller även hur vi har det på jobbet. Om du får i uppdrag att leda arbetet med att förbättra arbetsplatskulturen, så se till att du inte är ... Konsekvens handlar också om att det måste vara tydligt vad som sker om någon bryter mot överenskommelsen att förändra.

RELATERADE BÖCKER