Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden

Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden-boken skrevs 2020-08-20 av författaren Christina Molnar,Leif Lund. Du kan läsa Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Christina Molnar,Leif Lund.

Rsfoodservice.se Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden Image

Leda andra beskriver ett praktiskt arbetssätt attsom chef och ledare påverka arbetsbeteenden. Dengrundar sig i inlärningspsykologin, tydliggör bådeorsaker och verkan av vanliga insatser och kommerdefinitivt att förändra metoderna i ditt ledarskap.Målsättningen med boken är att på ett enkelt ochLättsamt sätt visa vad som påverkar människors arbetsbeteendenoch samtidigt ge konkreta verktyg somhjälper dig som chef och ledare att på ett mer effektivtsätt kunna leda andra i en föränderlig verksamhet.I boken medföljer även en enkel men komplettarbetsmodell för att säkerställa att förändring uppstår åtdet håll du vill.Jag tycker att det är ett fantastiskt bra innehåll i boken. Förstårvad ni vill vinkla och jag gillar det. Det blir som en handbokmed tydliga punkter och en handfast trygghet att luta sigmot. Absolut relevant för chefsjobb liknande mitt ochäven arbetsledare, t ex projektledare.Eva Von Heijne, produktionschef på Life Science företagJag skrattade en hel del när jag läste delar i boken då jag får bilderpå alla de chefer jag haft och jobbat ihop med. De är bra beskrivnadå jag känner igen mig och andra i exemplen som ges.Roberth Käck, chef på uthyrningsföretagFörfattarna Leif Lund, leg psykolog, HR- och organisationskonsult,och Christina Molnar, leg psykolog och specialist iorganisationspsykologi, har båda lång erfarenhet av att arbetainom olika branscher med ledarskap och personal på alla nivåer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,85 MB

FILNAMN: Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden.pdf

ISBN: 9789188849717

FÖRFATTARE: Christina Molnar,Leif Lund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Leda mig själv - Chef & ledarskap - Distansutbildning ...

Leda andra beskriver ett praktiskt arbetssätt att som chef eller ledare påverka arbetsbeteenden som, när man väl läst den, inte går att bortse från. Den grundar sig i inlärningspsykologin, tydliggör både orsaker och verkan av vanliga insatser och kommer definitivt att förändra metoderna i ditt ledarskap.

Skönhet & Hälsa - Shopello

Det här programmet vänder sig till dig som har uppdraget att leda andra utan att formellt vara chef. Du kanske leder projekt, är teamledare, arbetslagsledare, samordnare, processägare eller kliver in som ställföreträdande chef när det behövs.

RELATERADE BÖCKER