Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden

Vill du läsa Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Christina Molnar,Leif Lund. Att läsa Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden Image

Leda andra beskriver ett praktiskt arbetssätt attsom chef och ledare påverka arbetsbeteenden. Dengrundar sig i inlärningspsykologin, tydliggör bådeorsaker och verkan av vanliga insatser och kommerdefinitivt att förändra metoderna i ditt ledarskap.Målsättningen med boken är att på ett enkelt ochLättsamt sätt visa vad som påverkar människors arbetsbeteendenoch samtidigt ge konkreta verktyg somhjälper dig som chef och ledare att på ett mer effektivtsätt kunna leda andra i en föränderlig verksamhet.I boken medföljer även en enkel men komplettarbetsmodell för att säkerställa att förändring uppstår åtdet håll du vill.Jag tycker att det är ett fantastiskt bra innehåll i boken. Förstårvad ni vill vinkla och jag gillar det. Det blir som en handbokmed tydliga punkter och en handfast trygghet att luta sigmot. Absolut relevant för chefsjobb liknande mitt ochäven arbetsledare, t ex projektledare.Eva Von Heijne, produktionschef på Life Science företagJag skrattade en hel del när jag läste delar i boken då jag får bilderpå alla de chefer jag haft och jobbat ihop med. De är bra beskrivnadå jag känner igen mig och andra i exemplen som ges.Roberth Käck, chef på uthyrningsföretagFörfattarna Leif Lund, leg psykolog, HR- och organisationskonsult,och Christina Molnar, leg psykolog och specialist iorganisationspsykologi, har båda lång erfarenhet av att arbetainom olika branscher med ledarskap och personal på alla nivåer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,54 MB

FILNAMN: Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden.pdf

ISBN: 9789188849717

FÖRFATTARE: Christina Molnar,Leif Lund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skönhet & Hälsa - Shopello

Med inspiration av de svenska fotbollsdamernas VM-brons 2019 bjuder vi på fem tips för hur du som ledare bygger ett framgångsrikt team på arbetsplasen.

Allt om Christina Molnar - Böcker, bilder och kuriosa.

Med inspiration av de svenska fotbollsdamernas VM-brons 2019 bjuder vi på fem tips för hur du som ledare bygger ett framgångsrikt team på arbetsplasen.

RELATERADE BÖCKER