Att lura åldrandet

Att lura åldrandet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Barbara Ehrenreich. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Att lura åldrandet online.

Rsfoodservice.se Att lura åldrandet Image

Vitaminshakes och proteinjuicer. Tillräckligt med träning, bra kost och god sömn. Vi lever i en tid som framhåller att vi själva bär ansvaret för vår hälsa och livslängd. Med gymmedlemskap och diverse dieter sliter vi ut oss i syfte att leva sundare liv. Men hur mycket tid ska vi egentligen ägna åt kampen att förlänga livet? Har vi inte bättre saker för oss och hur mycket makt har vi faktiskt över celler och makrofager?I Att lura åldrandet vänder Barbara Ehrenreich på myten kring den hälsosamma kroppen. Ny vetenskap utmanar allt mer föreställningen om vår kropp som en harmonisk enhet, vars "naturliga" tillstånd är att vara frisk. Genom att rikta fokus på frågor om samhälle och ekonomi belyser Erenreich sambandet mellan klass och hälsa - och hon vet vad hon talar om. Med akademiska examina i både kemi och fysik, och en doktorsexamen i cellbiologi, vilar diskussionen om medikaliseringen av våra liv på hennes egna erfarenheter av arbete och forskning.Med sin karaktäristiska humor, skärpa, och klarsynthet inspirerar Ehrenreich oss att se kritiskt på hälsoindustrins underliggande motiv och det beteende den sporrar. Att lura åldrandet är en hyllning till den late, men också en uppmaning att våga leva den tid vi har till fullo.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,13 MB

FILNAMN: Att lura åldrandet.pdf

ISBN: 9789173439800

FÖRFATTARE: Barbara Ehrenreich

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att lura åldrandet - Minabibliotek

Taggar: Så, gör, killifiskenför att , lura, åldrandet. YLE - 19 aug 14 kl. 15:05 Ingen match för proffsbrottslingar att lura telefonen av dig. Proffsbrottslingar från Östeuropa har en ändlös fantasi när det gäller att hitta på sätt att lura folk och företag på pengar och egendom.

Att lura åldrandet / E-bok

Att lura åldrandet är en hyllning till den late, men också en uppmaning att våga leva den tid vi har till fullo. Logga in för att låna. Information. Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus. Se mer under Så lånar du . Stöds av följande platformar. PC/Mac.

RELATERADE BÖCKER