Potatis

Potatis är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Anna Froster,Marcus Elmerstad. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Potatis online.

Rsfoodservice.se Potatis Image

"Vår tids potatisbibel"- Dagens Industri Det här är den stora boken om potatis. I flera hundra år har denna rotfrukt varit en central del av vår kosthållning, lika självklar på midsommar som till jul. Anna Froster tar oss i denna bok till potatisens rike och berättar om dess spännande 7000-åriga historia. Här finns allt vi behöver veta om odlingssätt, både i stadsmiljö, i trädgårdstäppan och på landet - om potatisens fysiologi, hur man skyddar den från de vanligaste sjukdomarna och hur den bäst förvaras. Egen potatis smakar alltid bäst och att bära hem potatis från sitt eget land är en svårförklarad rikedomskänsla, som lägger sig djupt inombords, ungefär på samma plats som lugnet vid en eld. Boken bjuder också på ett antal recept, både klassiska och mer oväntade ... och inte minst avslöjar den hemligheten med hur man kokar den perfekta potatisen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,50 MB

FILNAMN: Potatis.pdf

ISBN: 9789171263568

FÖRFATTARE: Anna Froster,Marcus Elmerstad

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Potatis - allt du behöver veta | Köket.se

Krossad potatis är ett bra tips på vad man kan göra med potatis och lite av en klassiker som jag ursprungligen såg Jamie Oliver göra. Krossad potatis (även kallad bruten potatis) är otroligt gott och väldigt enkelt att göra. Hetta upp ugnen till 250°C med grilleffekt och ringla smör i en ugnsfast form.

9 läckraste sakerna du kan göra med potatis | Mitt kök

Från Papa till Potatis. För tio tusen år sedan odlade inkaindianerna "papa", som var en tålig gröda, högt uppe i Anderna. Potatisen gav makt och välstånd, man tillbad till och med en potatisgudinna, Axomama.

RELATERADE BÖCKER