Potatis

Potatis-boken skrevs 2016-03-04 av författaren Anna Froster,Marcus Elmerstad. Du kan läsa Potatis-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Anna Froster,Marcus Elmerstad.

Rsfoodservice.se Potatis Image

"Vår tids potatisbibel"- Dagens Industri Det här är den stora boken om potatis. I flera hundra år har denna rotfrukt varit en central del av vår kosthållning, lika självklar på midsommar som till jul. Anna Froster tar oss i denna bok till potatisens rike och berättar om dess spännande 7000-åriga historia. Här finns allt vi behöver veta om odlingssätt, både i stadsmiljö, i trädgårdstäppan och på landet - om potatisens fysiologi, hur man skyddar den från de vanligaste sjukdomarna och hur den bäst förvaras. Egen potatis smakar alltid bäst och att bära hem potatis från sitt eget land är en svårförklarad rikedomskänsla, som lägger sig djupt inombords, ungefär på samma plats som lugnet vid en eld. Boken bjuder också på ett antal recept, både klassiska och mer oväntade ... och inte minst avslöjar den hemligheten med hur man kokar den perfekta potatisen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,85 MB

FILNAMN: Potatis.pdf

ISBN: 9789171263568

FÖRFATTARE: Anna Froster,Marcus Elmerstad

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Potatishistoria - Svensk Potatis

Odla potatis är roligt! Här får du bästa tipsen för att välja rätt sort, förgro, sätta, vattna, skörda och mycket mer. Du kommer få utmärkt potatis!

Lanna Potatis - Lanna Gård , Vintrosa | hitta.se

Kasslergratäng med potatis. Snabbt, enkelt och gott. Kasslergratäng med potatis är en maträtt som förgyller vilken vardag som helst och passar både gammal och ung. Dessutom blir den nästan ändå bättre dagen efter. En klassisk smaksättning är ananas och curry som verkligen ackompanjerar det salta köttet.

RELATERADE BÖCKER