Makten

Makten-boken skrevs 2019-10-15 av författaren Dean Koontz. Du kan läsa Makten-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Dean Koontz.

Rsfoodservice.se Makten Image

  Du kan kan inte vänta. Befäst ditt ditt öde. Din belöning blir berömmelse. Orden upprepas, gång på gång, i den vänliga och älskade läraren Cora Gundersuns huvud medan hon spränger sig själv och sin bil på öppen gata. Offren för det kallblodiga dådet är många. Dagboksanteckningar som hittas efter det blodiga dådet tyder på att Cora måste ha varit galen, men FBI-agenten Jane Hawk vet bättre. Hennes utredning leder henne till en hemlig sammanslutning, som konspirerar att ta makten över USA med ny skrämmande teknik. USA:s framtid står och faller med Jane Hawk. Jane Hawk, FBI-agenten som blivit en ostoppbar jägare efter att ha förlorat sin man och tvingats förtränga minnet av sin son, fortsätter sin kamp mot ondskan i uppföljaren till Tystnaden. Del tre, Hotet, utkommer 2020.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,88 MB

FILNAMN: Makten.pdf

ISBN: 9789178351954

FÖRFATTARE: Dean Koontz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lenins väg till makten | varldenshistoria.se

Har ett land makten över Afghanistan, Turkiet, Irak och Iran, så kan det i stort sett sägas ha makten över hela Mellanöstern. Kontrollen över världens oljeresurser är viktig - Bush anklagas ibland för att ha startat Irakkriget på grund av oljan och inbördeskriget i Irak ses också som en kamp om vilka som skall ha makten över oljeresurserna.

Makten - Dean Koontz - Bok | Akademibokhandeln

Av Jesper Juul I en familj är det de vuxna som har makten - socialt, ekonomiskt, fysiskt och känslomässigt. Kulturellt förhåller sig föräldrar mycket olika till detta faktum. De flesta i Nordeuropa föredrar att underbetona makten framför att överbetona den, medan föräldrar på andra håll - särskilt pappor - till och med kan njuta av […]

RELATERADE BÖCKER