Vilja Välja Verklighet

Vilja Välja Verklighet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lars Wiberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vilja Välja Verklighet online.

Rsfoodservice.se Vilja Välja Verklighet Image

Vilja Välja Verklighet - En bok om arbetslivets kärnvärden: kvalitet, lärande, produktivitetStig Ahlgren, på sin tid en av Sveriges vassaste pennor, recenserade Vilja Välja Verklighet i Vecko Journalen. Han avslutade med "Läs inte den här boken, den är så stimulerande och intressant att man prioriterar vilken annan sysselsättning som helst". 73 000 svenskar avstod från att följa uppmaningen.Lars Wiberg hade länge tänkt skriva om boken, men har många gånger gått bet med att göra den bättre. När en ung kvinna talade om att Vilja Välja Verklighet ingår i kurslitteraturen i hennes vårdutbildning förstod han att han inte kan låta mänskligheten vänta längre på en sjätte upplaga.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,65 MB

FILNAMN: Vilja Välja Verklighet.pdf

ISBN: 9789189388697

FÖRFATTARE: Lars Wiberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fri vilja och mänskligt ansvar - Sigtunastiftelsen

Stig Ahlgren, på sin tid en av Sveriges vassaste pennor, recenserade Vilja Välja Verklighet i Vecko Journalen. Han avslutade med "Läs inte den här boken, den är så stimulerande och intressant att man prioriterar vilken annan sysselsättning som helst". 73 000 svenskar avstod från att följa uppmaningen.

Varför skulle Mauricio Pochettino välja Newcastle?

Vilja välja verklighet : en bok om personlig effektivitet. av Lars Wiberg. Skickas inom: 2-4 vardagar . Vårt normalpris 205,00 kr. Spara 34,00 kr Medlemspris . 171,00 kr Frakt per order 69,00 kr . Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande ...

RELATERADE BÖCKER