Vilja Välja Verklighet

Vilja Välja Verklighet-boken skrevs 2013-06-24 av författaren Lars Wiberg. Du kan läsa Vilja Välja Verklighet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lars Wiberg.

Rsfoodservice.se Vilja Välja Verklighet Image

Vilja Välja Verklighet - En bok om arbetslivets kärnvärden: kvalitet, lärande, produktivitetStig Ahlgren, på sin tid en av Sveriges vassaste pennor, recenserade Vilja Välja Verklighet i Vecko Journalen. Han avslutade med "Läs inte den här boken, den är så stimulerande och intressant att man prioriterar vilken annan sysselsättning som helst". 73 000 svenskar avstod från att följa uppmaningen.Lars Wiberg hade länge tänkt skriva om boken, men har många gånger gått bet med att göra den bättre. När en ung kvinna talade om att Vilja Välja Verklighet ingår i kurslitteraturen i hennes vårdutbildning förstod han att han inte kan låta mänskligheten vänta längre på en sjätte upplaga.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,94 MB

FILNAMN: Vilja Välja Verklighet.pdf

ISBN: 9789189388697

FÖRFATTARE: Lars Wiberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fri vilja och mänskligt ansvar - Sigtunastiftelsen

Skapa en ny verklighet. Tre webbkurser som vänder sig till tre olika målgrupper. Attrahera är till för dig som vill ta reda på vad du vill eftersom du har tappat bort dig själv och vad du vill i ett ekorrhjul med alldeles för mycket måsten och krav. Du vill inte styras av rädsla längre utan vill få mer kontakt med din inre sanna röst.

Vilja välja verklighet : en bok om personlig effektivitet

Vad fick dig att välja en annan ... När jag kom ut förra året ville jag inte kasta bort mitt livs erfarenhet. Jag använder det istället till något positivt genom projektet Ortens Verklighet.

RELATERADE BÖCKER