Reglerteknik för fastigheter

Vill du läsa Reglerteknik för fastigheter pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Anette Von Zweigbergk,Gunno Von Zweigbergk. Att läsa Reglerteknik för fastigheter online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Reglerteknik för fastigheter Image

Reglerteknik för fastigheter förklarar grundläggande begrepp inom styr- och reglerteknik med fokus på fastigheter. Faktaboken är framtagen för fastighetsbranschen, men är avsedd för alla som behöver förstå reglerteknik utan att ha särskilda förkunskaper. Den kan användas som kursbok eller för självstudier. Innehållet omfattar skillnaden mellan styrning och reglering, olika typer av styrsystem, reglersystem, begrepp och komponenter samt elmotorer, motorstyrning och varvtalsstyrning. Boken ger exempel på tillämpningar inom värme och ventilation samt svarar på frågor som t.ex. vad som menas med intelligenta hus, och hur man kan energieffektivisera genom att styra pumpar och fläktar efter det verkliga behovet. Om författarna: Gunno von Zweigbergk är utbildare inom styr- och reglerteknik, el, elektronik och mätteknik. Anette von Zweigbergk är författare och illustratör.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,90 MB

FILNAMN: Reglerteknik för fastigheter.pdf

ISBN: 9789198282504

FÖRFATTARE: Anette Von Zweigbergk,Gunno Von Zweigbergk

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Reglerteknik - Wikipedia

Framtidens fastigheter är energieffektiva, komfortabla och smarta. Du får kunskap om hur man konfigurerar en mini-PC som är avsedd att användas för styrning och övervakning av en fastighet. Innehåll - Konfiguration av Windows 10 Pro - Installation av program/mjukvaror - Integration av trådlös teknik

Styr och reglerservice. Låt Indoor Energy ta helhetsansvar ...

Reglerteknik för fastigheter: Amazon.es: Zweigbergk, Anette von, Zweigbergk, Gunno von: Libros en idiomas extranjeros

RELATERADE BÖCKER