Reglerteknik för fastigheter

Reglerteknik för fastigheter-boken skrevs 2015-10-05 av författaren Anette Von Zweigbergk,Gunno Von Zweigbergk. Du kan läsa Reglerteknik för fastigheter-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Anette Von Zweigbergk,Gunno Von Zweigbergk.

Rsfoodservice.se Reglerteknik för fastigheter Image

Reglerteknik för fastigheter förklarar grundläggande begrepp inom styr- och reglerteknik med fokus på fastigheter. Faktaboken är framtagen för fastighetsbranschen, men är avsedd för alla som behöver förstå reglerteknik utan att ha särskilda förkunskaper. Den kan användas som kursbok eller för självstudier. Innehållet omfattar skillnaden mellan styrning och reglering, olika typer av styrsystem, reglersystem, begrepp och komponenter samt elmotorer, motorstyrning och varvtalsstyrning. Boken ger exempel på tillämpningar inom värme och ventilation samt svarar på frågor som t.ex. vad som menas med intelligenta hus, och hur man kan energieffektivisera genom att styra pumpar och fläktar efter det verkliga behovet. Om författarna: Gunno von Zweigbergk är utbildare inom styr- och reglerteknik, el, elektronik och mätteknik. Anette von Zweigbergk är författare och illustratör.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,18 MB

FILNAMN: Reglerteknik för fastigheter.pdf

ISBN: 9789198282504

FÖRFATTARE: Anette Von Zweigbergk,Gunno Von Zweigbergk

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Styr och reglerservice. Låt Indoor Energy ta helhetsansvar ...

För dig som arbetar som tekniker inom industri och fastighet. Du får goda kunskaper i styr- och reglerteknik så att du blir effektivare i ditt dagliga arbete.

Styr- och reglerteknik i årskurs 7-9 - Skolverket

"Vi har så roligt på jobbet och trivs med varandra i teamet. Jag får jobba med två saker som jag brinner för; fastigheter och kundservice." - Akis Theodorakis, före detta Newtonstuderande. 3 fördelar med jobbet. Du har aldrig tråkigt på jobbet.

RELATERADE BÖCKER