Reglerteknik för fastigheter

Reglerteknik för fastigheter är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Anette Von Zweigbergk,Gunno Von Zweigbergk. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Reglerteknik för fastigheter online.

Rsfoodservice.se Reglerteknik för fastigheter Image

Reglerteknik för fastigheter förklarar grundläggande begrepp inom styr- och reglerteknik med fokus på fastigheter. Faktaboken är framtagen för fastighetsbranschen, men är avsedd för alla som behöver förstå reglerteknik utan att ha särskilda förkunskaper. Den kan användas som kursbok eller för självstudier. Innehållet omfattar skillnaden mellan styrning och reglering, olika typer av styrsystem, reglersystem, begrepp och komponenter samt elmotorer, motorstyrning och varvtalsstyrning. Boken ger exempel på tillämpningar inom värme och ventilation samt svarar på frågor som t.ex. vad som menas med intelligenta hus, och hur man kan energieffektivisera genom att styra pumpar och fläktar efter det verkliga behovet. Om författarna: Gunno von Zweigbergk är utbildare inom styr- och reglerteknik, el, elektronik och mätteknik. Anette von Zweigbergk är författare och illustratör.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,41 MB

FILNAMN: Reglerteknik för fastigheter.pdf

ISBN: 9789198282504

FÖRFATTARE: Anette Von Zweigbergk,Gunno Von Zweigbergk

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fastighetsförvaltare - Yrkeshögskoleutbildning | Newton

Digitalisera med SCADA system för full kontroll. En fastighet som övervakas digitalt har bättre förutsättningar för rationell drift, god ekonomi och nöjda hyresgäster. Om du dessutom har flera fastigheter finns det stora fördelar med att styra dem systematiskt - du behöver någon form av övervakning och processtyrning.

Fastighetsförvaltare - Yrkeshögskoleutbildning | Newton

Låt oss ta helhetsansvar för din fastighet. Service och underhåll av fastighetstekniska installationer är grunden i vår verksamhet. Indoor Energy Services har stor kompetensbredd inom värme, ventilation, kyla och styr- och reglerteknik.

RELATERADE BÖCKER