Destination Petrograd

Destination Petrograd är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Duncan Harding. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Destination Petrograd online.

Rsfoodservice.se Destination Petrograd Image

Året är 1919 och det fasansfulla första världskriget är äntligen slut. Men vid horisonten skymtar redan ett nytt krig och fyra man får order om att ta sig in i Ryssland. Deras uppdrag är att landsätta en brittisk spion och sänka ett slagskepp. Deras resa går via Finland, genom iskalla och minspäckade vatten, mot Petrograd... Duncan Harding är en pseudonym som användes av den brittiske författaren och militärhistorikern Charles Henry Whiting (1926-2007). Han skrev cirka 350 böcker, både skönlitteratur och fackböcker. Han skrev både under eget namn och under flera pseudonymer, bland annat Duncan Harding, Ian Harding, John Kerrigan, Leo Kessler, Klaus Konrad, K.N. Kostov och Duncan Stirling.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,79 MB

FILNAMN: Destination Petrograd.pdf

ISBN: 9788726011951

FÖRFATTARE: Duncan Harding

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Destination Petrograd - E-bok - Duncan Harding ...

Följ med på vår sexdagarsresa till intressanta, vackra och spännande S:t Petersburg! Kryssning, snabbtåg, tre nätter på hotell och stadsrundtur ingår. Boka din resa nu!

Destination Petrograd, Lydbog MP3 • Se priser (4 butikker)

St. Petersburg är en omtyckt destination för turister och här finns ett stort utbud av boendealternativ. Det är lätt att boka på Expedias webbsida. Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg , på 1 Voznesensky Prospekt, och W St. Petersburg , på 6 Voznesensky Prospect, är båda två perfekta exempel på mer luxuösa hotell i St. Petersburg.

RELATERADE BÖCKER