Destination Petrograd

Destination Petrograd-boken skrevs 2018-05-08 av författaren Duncan Harding. Du kan läsa Destination Petrograd-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Duncan Harding.

Rsfoodservice.se Destination Petrograd Image

Året är 1919 och det fasansfulla första världskriget är äntligen slut. Men vid horisonten skymtar redan ett nytt krig och fyra man får order om att ta sig in i Ryssland. Deras uppdrag är att landsätta en brittisk spion och sänka ett slagskepp. Deras resa går via Finland, genom iskalla och minspäckade vatten, mot Petrograd... Duncan Harding är en pseudonym som användes av den brittiske författaren och militärhistorikern Charles Henry Whiting (1926-2007). Han skrev cirka 350 böcker, både skönlitteratur och fackböcker. Han skrev både under eget namn och under flera pseudonymer, bland annat Duncan Harding, Ian Harding, John Kerrigan, Leo Kessler, Klaus Konrad, K.N. Kostov och Duncan Stirling.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,45 MB

FILNAMN: Destination Petrograd.pdf

ISBN: 9788726011951

FÖRFATTARE: Duncan Harding

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Destination Petrograd - Duncan Harding - Äänikirja - Elisa ...

Check out this great listen on Audible.com. Året är 1919 och det fasansfulla första världskriget är äntligen slut. Men vid horisonten skymtar redan ett nytt krig och fyra man får order om att ta sig in i Ryssland. Deras uppdrag är att landsätta en bri...

Destination Petrograd (Audiobook) by Duncan Harding ...

Destination Petrograd e-bok. 45 kr. Året är 1919 och det fasansfulla första världskriget är äntligen slut. Men vid horisonten skymtar redan ett nytt krig och fyra man får order om att ta sig in i Ryssland. Deras uppdrag är att landsätta en brittisk spion och sänka ett slagskepp.

RELATERADE BÖCKER