Kärlekskris : gå vidare efter otrohet

Vill du läsa Kärlekskris : gå vidare efter otrohet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Esther Perel. Att läsa Kärlekskris : gå vidare efter otrohet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kärlekskris : gå vidare efter otrohet Image

Otrohet har existerat ända sedan tvåsamheten uppfanns, liksom den skamfyllda stämpel som otroheten bär med sig. Hur ska vi förhålla oss till detta så laddade tabu? Trots denna så vanliga mänskliga erfarenhet, är otrohet som företeelse så lite utforskad på djupet. Vad menar vi egentligen när vi pratar om otrohet? Varför drabbar den även lyckliga förhållanden? Kan otrohet leda till något gott?Esther Perel, psykoterapeut och bästsäljande författare, har träffat hundratals par som upplevt otrohet. Svek gör ont och ger djupa sår, men det är möjligt att läka. En affär kan även öppna för ett nytt och djupare förhållande. Otrohet får oss att se på kärlek och lust på ett nytt sätt.Rakt, insiktsfullt och underhållande utforskar Perel hur vi lever tillsammans. "Kärlekskris Gå vidare efter otrohet" utmanar våra föreställningar kring kärlek och begär.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,28 MB

FILNAMN: Kärlekskris : gå vidare efter otrohet.pdf

ISBN: 9789173379939

FÖRFATTARE: Esther Perel

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Så kan ni gå vidare från och förlåta otrohet | Baaam

Gå vidare efter otrohet. I sitt arbete med parterapi har Esther Perel mött många som efter en otrohet känner sig djupt sårade förstås, men även lurade på sina egna upplevelser. För kanske är det just detta, att de minnen ni har tillsammans blir ifrågasatta när det uppdagas att din partner varit otrogen.

Kärlekskris : gå vidare efter otrohet - Esther Perel - Bok ...

Kärlekskris : gå vidare efter otrohet. Författare: Perel, Esther 'Parterapins rockstjärna' Dagens Nyheter. Otrohet har existerat ända sedan tvåsamheten uppfanns, liksom den skamfyllda stämpel som otroheten bär med sig. Hur ska vi förhålla oss till detta så laddade tabu?

RELATERADE BÖCKER