Våld vid vatten

Vill du läsa Våld vid vatten pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Helena Sigander. Att läsa Våld vid vatten online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Våld vid vatten Image

Irma Olsson är sexmissbrukare. Hennes behov av sexuellt umgänge är näst intill omättligt, men hon överraskar sin älskare med att göra slut med honom efter att han krävt att hon ska ta ut skilsmässa och lämna sin familj. Men han godtar inte ett nej till svar. Långt senare, efter att katastrofen har inträffat, ger sig en trasig Irma Olsson ut på en resa som alla sent kommer att glömma, och där hon söker att utkräva hämnd på de män som utnyttjat henne genom åren... Helena Sigander är en svensk författare. Hennes böcker är ofta spännande tolkningar av den klassiska privatdeckare-genren som hade sin guldålder på 30-talet. Hon flörtar gärna med klassikerna i sina nutida, lekfulla romaner.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,67 MB

FILNAMN: Våld vid vatten.pdf

ISBN: 9788726012743

FÖRFATTARE: Helena Sigander

LADDA NER
LÄSA ONLINE

VÅLD VID VATTEN | DAST Magazine

Våld vid vatten. 2.67 15 5 Författare: Helena Sigander Inläsare: Åsa Kjellman Erici. Finns som ljudbok. Irma Olsson är sexmissbrukare. Hennes behov av sexuellt umgänge är näst intill omättligt, men hon överraskar sin älskare med att göra slut med honom efter att han krävt att hon ska ta ut skilsmässa och lämna sin familj.

Våld vid vatten (ljudbok) av Helena Sigander - Bokon

Våld vid vatten ljudbok. 105 kr. Irma Olsson är sexmissbrukare. Hennes behov av sexuellt umgänge är näst intill omättligt, men hon överraskar sin älskare med att göra slut med honom efter att han krävt att hon ska ta ut skilsmässa och lämna sin familj.

RELATERADE BÖCKER