SJ Snabbtåg 530

Vill du läsa SJ Snabbtåg 530 pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Hans Lundin. Att läsa SJ Snabbtåg 530 online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se SJ Snabbtåg 530 Image

Den soliga försommarförmiddagen förbyttes från glädje och förväntan kring tågresan till oro och rädsla, när en av de märkliga resväskorna blev omkullvält och började ryka. Mannen som ägde väskan tog den och försvann snabbt in på toaletten. Lille Arvid, 8 år, sade vad alla tänkte: "Tänk om de där väskorna sätter eld på hela tåget". Det kanske var en terroristaktion, eller så var personerna med likadana väskor, som inte verkade känna varandra alls, helt vanliga resenärer på SJ Snabbtåg 530 mellan Malmö och Stockholm. Händelsen med väskan som rök blir inledningen på ett antal mer eller mindre märkliga händelser, som gör tågresan allt mer förbryllande. Peter, en IT-entreprenör på väg till Stockholm för ett möte, känner sig både nyfiken och rädd, när han försöker förstå vad som händer. Det är minst fyra resenärer med likadana väskor, som uppträder mer och mer märkligt, särskilt när man som Peter verkligen försöker observera vad som händer. Polisen, som kommer på tåget i Nässjö, är också övertygade om att något märkligt håller på att hända. Boken försöker fånga situationen på ett vanligt snabbtåg under dess väg genom Sverige, där tankar, beteenden och händelser skapar underlag för en spänningsroman, som får sin upplösning först på perrongen vid Spår 19 på Stockholm C. Hans Lundin gör sin debut som romanförfattare efter ett långt arbetsliv i Statens tjänst, som universitetslärare och officer inom Flygvapnet. Denna bakgrund återspeglas till del i boken, fast nu i ett skönlitterärt sammanhang.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,66 MB

FILNAMN: SJ Snabbtåg 530.pdf

ISBN: 9789163768033

FÖRFATTARE: Hans Lundin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

SJ SNABBTÅG 530 - Hans Lundin - ebok (9789163768040 ...

SJ AB är ett svenskt persontågsföretag för persontrafik helägt av svenska staten som verkar under marknadsmässiga villkor och krav. Uppdraget är att bedriva lönsam persontrafik på järnväg. Varje dag avgår 1200 tåg till cirka 284 stationer. Tågtrafiken i koncernen bedrivs främst i moderbolaget SJ samt i dotterbolaget SJ Götalandståg. ...

Välkommen att boka din tågresa här! - SJ

Pris: 89 kr. E-bok, 2014. Laddas ned direkt. Köp SJ SNABBTÅG 530 av Hans Lundin på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER