En violinist och hans minnen

Vill du läsa En violinist och hans minnen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Carl Flesch. Att läsa En violinist och hans minnen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En violinist och hans minnen Image

Carl Flesch (1873-1944) framstår som en av sin samtids mest betydelsefulla violinister och violinpedagoger. Han kom även med nyutgåvor av flera betydelsefulla verk inom violinrepertoaren, och hans violinpedagogiska skrifter är fortfarande i bruk. I sin självbiografi ger han oss spännande historiska bilder från det samtida musiklivet i Europa samt i USA, en skildring där givetvis alla stora violinister från denna tid får stå i fokus. Och i bakgrunden skymtar även Europas oroliga historia under senare delen av hans liv, då han i sin egenskap av judisk musiker drabbades hårt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,38 MB

FILNAMN: En violinist och hans minnen.pdf

ISBN: 9789188857699

FÖRFATTARE: Carl Flesch

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Minnen - Project Runeberg

Sångaren och pedagogen Torsten Föllinger, Stockholm, har avlidit i en ålder av 87 år. Hans närmaste är systern Brita och syskonbarnen Pia, Bengt, Lars och Per med familjer.

Mellan minne och glömska : studier i det kulturella ...

Carl Flesch (1873-1944) framstår som en av sin samtids mest betydelsefulla violinister och violinpedagoger. Han kom även med nyutgåvor av flera betydelsefulla verk inom violinrepertoaren, och hans violinpedagogiska skrifter är fortfarande i bruk. I sin självbiografi ger han oss spännande historiska bilder från det samtida musiklivet i Europa samt i USA, en skildring där givetvis alla ...

RELATERADE BÖCKER