Snöstorm

Vill du läsa Snöstorm pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Augustin Erba. Att läsa Snöstorm online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Snöstorm Image

Tomas sitter på ett tåg mitt i Sverige när en snöstorm bryter ut och stoppar all tågtrafik. På väg mot restaurangvagnen hör han någon ropa hans namn, och plötsligt kommer allt tillbaka. Det är Livli, hans stora ungdomskärlek. Hon som en gång krossade hans hjärta. "Snöstorm" är historien om Tomas och Livli, som möttes första gången när de var två unga studenter på en klaustrofobisk högskola. De brottas båda med svåra erfarenheter och utan att de själva förstår varför blir deras öden sammanflätade. Augustin Erbas tredje roman handlar om kärlek och sorg, om minnen och lycka, om hur livet blev och hur det kunde ha blivit. Om de val vi gör som unga, och de val vi fortfarande har framför oss.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,30 MB

FILNAMN: Snöstorm.pdf

ISBN: 9789100184810

FÖRFATTARE: Augustin Erba

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Snöstorm - Bonniers Bokklubb

Recension. "Snöstorm" hyllar den trygga mittfåran, skriver Mats Kolmisoppi.

Så såg det ut under vintern i Skåne 1979 | SVT Nyheter

Tomas sitter på ett tåg mitt i Sverige när en snöstorm bryter ut och stoppar all tågtrafik. På väg mot restaurangvagnen hör han någon ropa hans namn, och plötsligt kommer allt tillbaka. Det är Livli, hans stora ungdomskärlek. Hon som en gång krossade hans hjärta. "Snöstorm" är historien om Tomas och Livli, som möttes första gången när de var två unga studenter på en ...

RELATERADE BÖCKER