Respons Grundbok

Respons Grundbok-boken skrevs 2011-03-01 av författaren Pär Larsson,Anna Åhlgren. Du kan läsa Respons Grundbok-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Pär Larsson,Anna Åhlgren.

Rsfoodservice.se Respons Grundbok Image

I Respons finns uppgifter på olika nivåer, allt för att du som lärare ska kunna individanpassa din undervisning, möta alla elever på rätt nivå och dessutom kunna utmana dem. Under rubriker som exempelvis Att tala, Texter som verktyg i vardagen, Att söka och använda information och Språk och stil hittar du förklaringar, beskrivningar och uppgifter som hjälper dina elever att utveckla sitt språk. I varje kapitel finns bland annat: * Tankeväckare i form av frågor som sätter igång en tankeprocess hos eleven och skapar diskussion i klassrummet. * Övningar som behandlar grundläggande begrepp och färdigheter i det aktuella avsnittet. * Uppgifter som går att bedöma och betygsätta. Boken skiljer på övning och uppgift för att visa eleven att allt hen gör inte blir bedömt. * Utmaningar som är lite svårare och kräver lite mer tid. Den här typen av uppgifter går också utmärkt att betygsätta och öppnar upp för de högre betygstegen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,83 MB

FILNAMN: Respons Grundbok.pdf

ISBN: 9789127420939

FÖRFATTARE: Pär Larsson,Anna Åhlgren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Respons Grundbok (Häftad, 2011) • Se priser (4 butiker)

Att ge och få respons på texter. Syfte. Alltför sällan får elever möjlighet att förbättra sin text och/eller kommentera andras. Ett kvalitativt arbete som förvisso fordrar mer tid, men som oftast ger bra utdelning och eleven utvecklar både sitt eget och klasskompisars skrivande.

Respons Grundbok - Digital - Hitta läromedel

Pris: 289 kr. häftad, 2011. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Respons Grundbok av Pär Larsson, Anna Åhlgren (ISBN 9789127420939) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER