Så fann vi vilda västern: Nedtecknat av en dalkarl från Gagnef

Så fann vi vilda västern: Nedtecknat av en dalkarl från Gagnef-boken skrevs 2014-09-12 av författaren Ivan Nohrén. Du kan läsa Så fann vi vilda västern: Nedtecknat av en dalkarl från Gagnef-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ivan Nohrén.

Rsfoodservice.se Så fann vi vilda västern: Nedtecknat av en dalkarl från Gagnef Image

Denna bok är ett försök att belysa vägen till "tämjandet" av Vilda Västern. Genom att beskriva vissa utvalda händelser och personer blir det - åtminstone till viss del - möjligt att sticka hål på några av de myter som historiebeskrivningarna från denna tid är så fyllda av. Denna boks skapare har, de senaste trettio åren, bilat tusentals mil i USAs västra stater. I fokus har legat en stark önskan om att ta reda på "avslöja" hur det egentligen gick till i det som vi brukar kalla Vilda Västern. Ingen möda har sparats i sökandet efter "sanningen", eller för att travestera artisten Tage Danielsson, åtminstone hur det sannolikast gick till. Den som tar sig igenom denna bok, kommer att veta betydligt mera om västernfigurer som: Billy the Kid; Johnny Ringo; Wyatt Earp; Butch Cassidy; Apache Kid; Krigarkvinnan Lozen och om spektakulära händelser som: Custers nederlag vid Little Big Horn; Crazy Horses död i Fort Robinson; Eldstriden vid O.K.-Corral; Massakern i Skelettgrottan vid Canyon Lake; Dubbelhängningen i Lincoln, och många, många fler.Följ med på en resa tillbaka i tiden, men var förberedd på att det bitvis blir en mycket våldsam färd.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,88 MB

FILNAMN: Så fann vi vilda västern: Nedtecknat av en dalkarl från Gagnef.pdf

ISBN: 9789175699028

FÖRFATTARE: Ivan Nohrén

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ladda ner Så minns vi Tyresö: Tyresöbor berättar av kultur ...

LADDA NER LÄSA Så fann vi vilda västern: Nedtecknat av en dalkarl från Gagnef PDF LÄSA ladda ner Beskrivning Författare: Ivan Nohrén. Denna bok är ett försök att belysa vägen till "tämjandet" av Vilda Västern.

Så fann vi vilda västern: Nedtecknat av en dalk - Bokon

Full text of "Med Dalälven Från Källorna Till Havet Del III Bok 4 Stora Kopparberg" See other formats ...

RELATERADE BÖCKER