Vår älskade

Vår älskade är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kamila Shamsie. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vår älskade online.

Rsfoodservice.se Vår älskade Image

När Isma lämnar England för USA är det med känslan av att livet äntligen kan börja på riktigt. Efter moderns död har hon helhjärtat ägnat sig åt småsyskonen, men nu har hon fått chansen att följa sina drömmar. Mitt uppe iden nya tillvaron kan hon ändå inte sluta oroa sig för sin viljestarka syster Aneeka hemma i London, och brodern Parvaiz som också han när en dröm. Han vill hedra arvet från sin pappa, jihadisten han aldrig kände, och försvinner spårlöst. När Parvaiz återigen ger sig tillkänna besannas Ismas värsta farhågor.Strax därpå lär systrarna känna Eamonn, sonen till en mäktig politiker. Eamonn har även han ett arv att leva upp till eller trotsa. De två familjernas öden flätas obönhörligen samman, med drastiska konsekvenser för alla inblandade. Var och en tvingas de fråga sig vad innebörden av orden kärlek och lojalitet kommer att kosta dem.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,12 MB

FILNAMN: Vår älskade.pdf

ISBN: 9789177952923

FÖRFATTARE: Kamila Shamsie

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vår älskade ros - NSD

Vår älskade visar upp det här från ett annat perspektiv genom familjens ögon och hur det är för dem att behöva uppleva att en av dem blir värvad. För den som värvas ter sig nog möjligheten till ett liv där man "hör till" på alla sätt istället för att ses med misstro och rasism som rena rama himmelriket.

Vår älskade - enligt O

Vår älskade morfar Vi saknar dig så himla mycket Någonstans inom oss är vi alltid tillsammans Noel, Linn Simon, Lucas

RELATERADE BÖCKER