Dödsdömd

Vill du läsa Dödsdömd pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Sharon Bolton. Att läsa Dödsdömd online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Dödsdömd Image

Ny fristående thriller från en av de nya stora spänningsmästarna! »Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« | Lotta Olsson, DN »Sharon Bolton är en fängslande berättare med levande, härjade karaktärer.« | Peter James »Vansinnigt spännande! Kunde verkligen inte sluta läsa den.« | Boktokig »Sharon Bolton är en av mina absoluta favoriter av deckarförfattare och hon gör mig sannerligen inte besviken denna gången heller.« | Och dagarna går... Strax före gryningen, i bergen nära gränsen till Skottland, mördas en ung kvinna. Samtidigt kraschlandar en luftballong i området. Bara en person, Jessica Lane, överlever mirakulöst. Jessica har sett mördarens ansikte. Men mördaren har också sett hennes. Och han kommer inte att ge upp förrän han har eliminerat det enda vittnet till brottet. Ensam och rädd, och utan att kunna lita på någon, flyr Jessica till den plats där hon känner sig tryggast. Men det kan visa sig att just den platsen är den farligaste av alla... Dödsdömd[Dead Woman Walking, 2017] är Sharon Boltons nya fristående thriller. SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från brittiska Crime Writers Association för sitt samlade författarskap. Dödsdömd är hennes nya, helt fristående thriller.»Dödsdömd är en superb thriller, fängslade rakt igenom.« | A Bookaholic Swede»Oavbrutet spännande.« | Violens boksida »Dödsdömd är en riktig nagelbitare, och det är bara att konstatera att Sharon Bolton återigen har lyckats skriva en riktig fullträff till bok.« Betyg 5 av 5 | Johannas Deckarhörna

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,18 MB

FILNAMN: Dödsdömd.pdf

ISBN: 9789177018568

FÖRFATTARE: Sharon Bolton

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Synonymer till dödsdömd - Synonymer.se

Dödsdömd[Dead Woman Walking, 2017] är Sharon Boltons nya fristående thriller.SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från brittiska Crime Writers Association för sitt samlade författarskap.

Ahmadreza Djalali | Aftonbladet

Streama dokumentärfilmer och dokumentärserier från Sverige och världen. I Dox hittar du världens bästa filmer om verkligheten. Brännande aktuellt i Dokument utifrån. Kulturdokumentärer i K special och undersökande journalistik i Dokument inifrån.

RELATERADE BÖCKER