Räven

Räven-boken skrevs 2010-10-21 av författaren Michael Connelly. Du kan läsa Räven-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Michael Connelly.

Rsfoodservice.se Räven Image

mp3-fil 1993 försvann den unga Marie Gesto oförklarligt efter att ha varit och ute handlat i ett av Hollywoods varuhus. Då man fruktade det värsta flyttades ärendet över från enheten för försvunna personer till mordroteln, där Harry Bosch tilldelades fallet. Men den 22-åriga kvinnan kom aldrig tillrätta, vare sig död eller levande, och det blev ett av Harry Bosch olösta fall. 13 år senare arbetar Bosch på avdelningen för ouppklarade fall då han får ett samtal från distriktsåklagaren. En man som anklagas för två bestialiska mord är beredd att träda fram och erkänna ytterligare ett flertal mord i ett försök att slippa dödsstraff. Ett av offren på hans "dödslista" är Marie Gesto. Harry Bosch tar sig åter an fallet för att säkerställa att mannen som erkänt, Reynard Waits, inte ljuger för att rädda sitt skinn. I sökandet efter sanningen kommer Bosch allt närmare den person han letade efter för 13 år sedan. Men allt är inte som det verkar: Reynard Waits är en figur i ett rävspel som Bosch tvingas använda både insikt och list för att klarlägga. Hela hans polisidentitet får sig en rejäl törn när han inser att han och kollegan missat viktiga ledtrådar som kunnat förhindra flera mord.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,26 MB

FILNAMN: Räven.pdf

ISBN: 9789173135368

FÖRFATTARE: Michael Connelly

LADDA NER
LÄSA ONLINE

10 fakta du antagligen inte visste om rävar - 10fakta.se

Räven är ett av världens mest spridda rovdjur. Den är aktiv året runt och finns i alla miljöer, från kalfjället till städernas parker och villaområden. Räven är allätare och äter såväl djur som smågnagare, rådjurskid, harar och insekter, men också bär, kadaver och avfall. 2019-09-08. Räven är ett av världens mest spridda ...

Räven och tomten - Astrid Lindgren • Eva Eriksson - Bok ...

Fjällräven began in one man's basement and then branched out all over the world. But our original goal hasn't changed: to inspire and enable more people to walk with nature. Follow our journey from backpacks and tents to sustainable development and events.

RELATERADE BÖCKER