Allt är chefens fel

Vill du läsa Allt är chefens fel pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Maria Uggelberg. Att läsa Allt är chefens fel online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Allt är chefens fel Image

Hur känns det på jobbet? Trivs du med din chef och känns företagsklimatet rätt för dig? Du kan inte prestera och vara ditt bästa jag om du inte mår bra på jobbet. Om du ofta känner dig energilös och otillräcklig behöver du göra en förändring. Författaren och ledaren Maria Uggelberg säger att vi pratar mycket om hur chefer ska vara - men inte om vad vi själva kan göra för att hitta rätt chef. Hennes bok Allt är chefens fel handlar om hur du förstår vilken typ av ledarskap och företagskultur som råder på din arbetsplats och hjälper dig att förstå vad som är viktigt för dig. Vilken typ av chef du trivs med, vad som gör jobbet meningsfullt för dig och vad du drivs av. Boken ger dig stöd att genom medvetna val se till att jobba i ett klimat där du kan använda din fulla potential. Ett klimat där du känner dig uppskattad, inte bara för det du gör, utan också för den du är. Uggelberg menar att vi behöver lära känna oss själva för att kunna se våra styrkor, våra värderingar och vad vi längtar efter. För att våga vara oss själva behöver vi söka oss till människor och miljöer som ger oss positiv energi. Det är när vi tillåter oss att bli berörda och engagerade som vi får tillgång till vår fulla kapacitet. När vi är stressade eller känner obehag så störtdyker vår motivation och kreativitet. Hon säger: "Vi kan välja ett klimat där vi har en chans att må bra. Vi kan välja bort de klimat där förutsättningarna inte finns. Och vi kan försöka se till att jobba med en chef som vi trivs med." Vilken typ av chef och viket företagsklimat behöver du för att vara ditt bästa jag? Boken Allt är chefensfel vänder sig till dig som funderar på hur du trivs med din chef och på din arbetsplats. Du som ibland känner att det är svårt att göra ett bra jobb för att du inte kommer till din rätt. Du som vill tycka det är roligt att gå till jobbet. Men boken hjälper också den som har en chefsroll att förstå vad som styr mänskligt beteende och hur man kan få sina medarbetares inre drivkrafter att komma fram. Om författaren Maria Uggelberg är civilekonom, entreprenör, mentor och yogainstruktör och har en bred erfarenhet från olika roller i näringslivet, varav många i ledande positioner, framförallt i modebranschen. Hon har också byggt upp och drivit egen verksamhet och egna varumärken. Boken "Allt är chefens fel" är hennes första bok.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,71 MB

FILNAMN: Allt är chefens fel.pdf

ISBN: 9789188809650

FÖRFATTARE: Maria Uggelberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Allt är inte chefens fel - Västerbottens-Kuriren

Boken "ALLT ÄR CHEFENS FEL" hjälper dig att förstå vilken typ av ledarskap och företagskultur som råder på din arbetsplats och bjuder in dig till att reflektera över vad som är viktigt för dig. Att förstå vilken typ av chef du trivs med, vad som gör jobbet meningsfullt för dig och vad du drivs av.

Allt är chefens fel - HR People

Perfektionisten är en mikro-chef som vill ha kontroll över allt du gör. Hens beteende är tvångsmässigt och lämnar dig med en väldigt liten tro på dig själv och din förmåga. Med tiden lär du dig att det inte spelar någon roll vad du gör, för inget kommer nånsin att vara bra nog ändå.

RELATERADE BÖCKER