Diktaren

Diktaren är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Katinka Bille. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Diktaren online.

Rsfoodservice.se Diktaren Image

Sexåriga Angela försvinner från sitt hem på den lilla ön i Bohuslän. För tre kvinnor förändras allt. Paula, veterinär, sörjer sin man. Cattis, ensam mamma och journalist, kämpar för ett fast jobb. Gamla kattgumman Gerda vill bara ha tillbaka sitt liv. Det liv som Diktaren tog ifrån henne.Diktaren utsågs 2016 av journalisten Bengt Eriksson till Årets svenska deckardebut. Den är också en kärleksroman och en roman om kvinnoliv förr och nu.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,51 MB

FILNAMN: Diktaren.pdf

ISBN: 9789188579157

FÖRFATTARE: Katinka Bille

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hsb Brf Diktaren - Arvid Tydéns Allé 18, Solna | hitta.se

Diktaren är en spännande skärgårdsroman med kvinnofokus. Historien utspelar sig på en ö i Bohuslän, välkänd tack vare Evert Taube. En liten flicka försvinner, dörrar öppnas till det förflutna och för tre kvinnor förändras livet för alltid.

Diktaren | Norlandia

Tack vare ett noggrant materialval och ett genuint planeringsarbete erbjuder Diktaren lägenheter av hög kvalitet. Planlösningen och de genomgående ljusa materialvalen ger samtliga lägenheter en öppen och harmonisk känsla. I största möjliga mån är materialen naturliga och klassiska och väggarna är målade i vitt.

RELATERADE BÖCKER