I din himmel

Vill du läsa I din himmel pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ulla Bolinder. Att läsa I din himmel online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se I din himmel Image

En kvinna avlider efter att ha hittats våldtagen och misshandlad vid ett motionsspår. Är hon ännu ett av den så kallade Tunnelmannens offer? När kriminalinspektör Ann-Catrin Friberg åtar sig fallet dröjer det inte länge förrän hon börjar tvivla på kopplingen till den omtalade serievåldtäktsmannen. Något säger henne att kvinnan kände sin förövare. Samtidigt saknar Ann-Catrin sin avlidne kollega Göran Mårtensson och söker i tanken hans stöd. Alltmedan hon outtröttligt arbetar mot att finna och ställa mördaren till svars. "I din himmel" är en samtida skildring av vårt samhälles mörkaste sidor - inte minst det våld och de övergrepp som riktas mot kvinnor. Ulla Bolinder, född 1948, har arbetat bland annat på reklambyrå, sjukhus, arkiv och bokförlag. Hon skriver både romaner och kriminalromaner, där hon ofta tar upp olika samhällsfrågor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,69 MB

FILNAMN: I din himmel.pdf

ISBN: 9788726205213

FÖRFATTARE: Ulla Bolinder

LADDA NER
LÄSA ONLINE

I din himmel - Ulla Bolinder - häftad (9789177853176 ...

Sonja Aldén (ibland Sonya), född 20 december 1977 i St Albans i Storbritannien, är en svensk sångerska och låtskrivare. Aldén har gått igenom Adolf Fredriks musikklasser 1987-1993 och därefter Södra Latins Yrkesmusikerlinje med examen 1998.

I DIN HIMMEL CHORDS by Sonja Aldén @ Ultimate-Guitar.Com

Lyrics to 'I Din Himmel' by Sonja Aldén.

RELATERADE BÖCKER