I din himmel

I din himmel är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ulla Bolinder. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken I din himmel online.

Rsfoodservice.se I din himmel Image

En kvinna avlider efter att ha hittats våldtagen och misshandlad vid ett motionsspår. Är hon ännu ett av den så kallade Tunnelmannens offer? När kriminalinspektör Ann-Catrin Friberg åtar sig fallet dröjer det inte länge förrän hon börjar tvivla på kopplingen till den omtalade serievåldtäktsmannen. Något säger henne att kvinnan kände sin förövare. Samtidigt saknar Ann-Catrin sin avlidne kollega Göran Mårtensson och söker i tanken hans stöd. Alltmedan hon outtröttligt arbetar mot att finna och ställa mördaren till svars. "I din himmel" är en samtida skildring av vårt samhälles mörkaste sidor - inte minst det våld och de övergrepp som riktas mot kvinnor. Ulla Bolinder, född 1948, har arbetat bland annat på reklambyrå, sjukhus, arkiv och bokförlag. Hon skriver både romaner och kriminalromaner, där hon ofta tar upp olika samhällsfrågor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,78 MB

FILNAMN: I din himmel.pdf

ISBN: 9788726205213

FÖRFATTARE: Ulla Bolinder

LADDA NER
LÄSA ONLINE

I Din Himmel (Testo) - Sonja Alden - MTV Testi e canzoni

Där i din himmel, bortom sekel av skimmer. Längre än ögat når, än jag förstår. Väntar du på mig. Och när tiden är inne, när livet blir till ett minne. Hittar jag vägen fram till evighetens land och till dig

I din himmel - Ulla Bolinder - häftad (9789177853176 ...

Pris: 279 kr. Mp3-skiva, 2019. Finns i lager. Köp I din himmel av Ulla Bolinder på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER