Malala Yousafzai - Ett liv

Malala Yousafzai - Ett liv-boken skrevs 2016-03-24 av författaren Matt Doeden. Du kan läsa Malala Yousafzai - Ett liv-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Matt Doeden.

Rsfoodservice.se Malala Yousafzai - Ett liv Image

Boken skildrar Malala Yousafzais uppväxt i Pakistan, hur hon 2012 blev skjuten av talibanerna när hon var på väg hem från skolan. Brottet hon begått? Att stå upp för sin och andra barns rätt till skolgång och studier. Efter att hon blev skjuten blev hon förflyttad till Storbritannien för att få läkarvård. Idag är det hennes och familjens nya hemland. Malala Yousafzai har blivit en internationell talesperson för allas lika rätt till utbildning och har inspirerat elever och barn runt om i hela världen att stå upp för sina rättigheter att få utbilda sig. 2014 fick hon Nobels fredspris för vuxna, och strax därpå även "barnens fredspris", eller Worlds childrens prize som det också kallas, för sina insatser för allas rätt till utbildning. Ett liv-serien är lättlästa biografier. Här finns utrymme för längre och mer djupgående resonemang, vilket gör böckerna lämpliga att använda i undervisningen - och att sätta i händerna på den elev som gärna läser om välkända personers liv och insatser. Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,86 MB

FILNAMN: Malala Yousafzai - Ett liv.pdf

ISBN: 9789188293947

FÖRFATTARE: Matt Doeden

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Malala Yousafzai: Bloggaren som riskerade livet ...

Malala Yousafzai ett liv. av Matt Doeden Hans Peterson (E-media, E-bok, PDF) 2015, Svenska, ... Malala Yousafzai har blivit en internationell talesperson för allas lika rätt till utbildning och har inspirerat elever och barn runt om i hela världen att stå upp för sina rättigheter att få utbilda sig.

Ljudbok › Malala Yousafzai - Ett liv › Lyssna gratis i 14 ...

Pris: 194 kr. inbunden, 2015. Skickas om 4 vardagar. Köp boken Malala Yousafzai : ett liv av Matt Doeden (ISBN 9789187831973) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER