Lysa med eget ljus : en självhjälpsbok

Vill du läsa Lysa med eget ljus : en självhjälpsbok pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Bertil Gyllensten,Görgen Olsson. Att läsa Lysa med eget ljus : en självhjälpsbok online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Lysa med eget ljus : en självhjälpsbok Image

Vill du vara i en mer direkt kontakt med livet här och nu? Vill du kunna uppskatta och njuta av en solnedgång lika mycket som första gången? Då är Lysa med eget ljus en bok för dig.Mönster och vanor vi trivs med och känner oss bekväma i - de som hjälper oss att utveckla relationer som präglas av värme, förståelse och ömsesidigt växande - vill vi självklart behålla. Mönster och vanor som hindrar och hämmar oss - de som inte känns som oss själva eller som leder oss in i problem och svårigheter - vill vi däremot bli av med. Det här är en bok som kommer att hjälpa dig få syn på de mönster och vanor som du sitter fast i och vad som vidmakthåller dem, så att du kan förändra dem och göra andra val. Klart och tydligt och med ett språk, som ligger nära de allra flesta människors verklighet, beskriver Bertil Gyllensten och Görgen Olsson hur det är möjligt att bryta destruktiva vanor och mönster; Hur det är möjligt att leva det liv man vill leva.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,72 MB

FILNAMN: Lysa med eget ljus : en självhjälpsbok.pdf

ISBN: 9789198332902

FÖRFATTARE: Bertil Gyllensten,Görgen Olsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lysa med eget ljus : en självhjälpsbok - Bertil Gyllensten ...

Häftad, 2006. Den här utgåvan av Vinn över din depression - en självhjälpsbok är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.

Lysa med eget ljus : en självhjälpsbok: Amazon.co.uk ...

Lysa med eget ljus: En självhjälpsbok (E-bok, 2013) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

RELATERADE BÖCKER