Björn Borg : den perfekta maskinen

Björn Borg : den perfekta maskinen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jan Söderqvist. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Björn Borg : den perfekta maskinen online.

Rsfoodservice.se Björn Borg : den perfekta maskinen Image

Utsedd till Sveriges främste idrottare genom tiderna, vinnare av Wimbledon fem gånger i rad och sex gånger mästare i Franska öppna mästerskapen i Paris. Björn Borgs triumfer på tennisbanor runt om i världen fick en hel värld att häpna. Men redan vid 25 års ålder lade han racketen på hyllan till allas storögda förvåning.Trots Borgs kolossala berömmelse och påverkan på en hel nations Zeitgeist finns det ingen djupdykande Björn Borg-biografi. Inte förrän nu. I Björn Borg: Den perfekta maskinen skildrar författaren och tennisentusiasten Jan Söderqvist en komplicerad dubbelnatur: Dr Björn och Mr Borg.Läs hela den oauktoriserade historien om hur Borg med enastående viljestyrka förvandlade sig till en obesegrad tennismaskin och följ med i efterdyningarna då han stod inför en serie svåra hinder som hotade att förstöra allt han hade uppnått. Hur var resan till toppen, vad blev vändpunkten och vad hände sedan? En spektakulär konkurs, misslyckade äktenskap och en rad högprofilerade förhållanden är bara delar av en mycket större berättelse berättelsen om den perfekta maskinen Björn Borg.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,68 MB

FILNAMN: Björn Borg : den perfekta maskinen.pdf

ISBN: 9789189087323

FÖRFATTARE: Jan Söderqvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hemgjord pasta - så lyckas du - Paolo Roberto tipsar ...

Björn Borg Axelväska Core 12,5 l Grå - 0 Core 12,5 l från Björn Borg är en klassisk fl apväska i slitstark polyester. Den har den perfekta storleken för din dator och/eller dina skolprylar til…

BJÖRN BORG lanserar A JUICY HOLIDAY WORKOUT med De Vet Du ...

Sportmodeföretaget Björn Borg vill leva som de lär. Personalen har varje vecka obligatoriska träningspass "Sport hour" för att öka välmående och avslappning. Nu ville de kombinera aktiv träning med musik i kampanjen "Training makes you smarter" och gav tonsättaren Jonas Valfridsson i uppgift att ta fram den perfekta träningssymfonin.

RELATERADE BÖCKER