Mina Recept till den Koreanska Maten : Mina Recept till den Koreanska Maten

Mina Recept till den Koreanska Maten : Mina Recept till den Koreanska Maten-boken skrevs 2018-12-28 av författaren Rebecca Ljungdahl. Du kan läsa Mina Recept till den Koreanska Maten : Mina Recept till den Koreanska Maten-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Rebecca Ljungdahl.

Rsfoodservice.se Mina Recept till den Koreanska Maten : Mina Recept till den Koreanska Maten Image

I Mina Recept till den Koreanska maten har Rebecca Ljungdahl samlat några av sina favoritrecept från hennes tid på hallyu.seRecepten är utvalda för att vara enkla och roliga att tillaga och ingredienserna ska inte vara för svåra att få tag på i Sverige.Boken innehåller recept på klassiska maträtter som kimchi, jjajangmyeon, mandu och några traditionella banchan, sidorätter. Bland recepten finns även sötsaker och fusionrätter där Korea gör nerslag i det svenska köket.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,48 MB

FILNAMN: Mina Recept till den Koreanska Maten : Mina Recept till den Koreanska Maten.pdf

ISBN: 9789177856689

FÖRFATTARE: Rebecca Ljungdahl

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mina Recept till den Koreanska maten - Read book online

Jävligt Gott är Sveriges största veganska matblogg.Här skriver jag, Gustav Johansson, om det jag anser vara jävligt god mat, och mina försök att laga den. Här finns recept, matlagningstips restaurangrecensioner främst från Stockholm och en del personliga tankar om mat och det som händer mig.

Mina Recept till den Koreanska Maten (e-bok) av - Bokon

Mina Recept till den Koreanska Maten: Mina Recept till den Koreanska Maten - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER