Kvinnan i Paris

Vill du läsa Kvinnan i Paris pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Diane Gaston. Att läsa Kvinnan i Paris online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kvinnan i Paris Image

De delar en oförglömlig natt i Paris innan Oliver Gregory återvänder till London, förvissad om att han aldrig mer kommer att återse den mystiska kvinnan. Döm om hans förvåning när han tre månader senare upptäcker att Cecilia arbetar på hans exklusiva herrklubb. Det visar sig att hon är gravid och hon påstår att han är far till barnet!Med sin egen bakgrund som utstött och övergiven kan han inte låta bli att lova att ta hand om både Cecilia och barnet. Han är till och med beredd att gifta sig, men Cecilia vill inte binda sig. Det finns nämligen en anledning till att hon hamnade i Paris som gör att hon inte vågar lita på någon man igen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,70 MB

FILNAMN: Kvinnan i Paris.pdf

ISBN: 9789150931563

FÖRFATTARE: Diane Gaston

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kvinnokamp och frigörelse | Popularhistoria.se

Kvinnan i Paris De delar en oförglömlig natt i Paris innan Oliver Gregory återvänder till London, förvissad om att han aldrig mer kommer att återse den mystiska kvinnan. Döm om hans förvåning när han tre månader senare upptäcker att Cecilia arbetar på hans exklusiva herrklubb.

7 sexställningar som ger båda orgasm samtidigt

Kvinnan i Paris (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER