Kvinnan i Paris

Kvinnan i Paris-boken skrevs 2018-10-01 av författaren Diane Gaston. Du kan läsa Kvinnan i Paris-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Diane Gaston.

Rsfoodservice.se Kvinnan i Paris Image

De delar en oförglömlig natt i Paris innan Oliver Gregory återvänder till London, förvissad om att han aldrig mer kommer att återse den mystiska kvinnan. Döm om hans förvåning när han tre månader senare upptäcker att Cecilia arbetar på hans exklusiva herrklubb. Det visar sig att hon är gravid och hon påstår att han är far till barnet!Med sin egen bakgrund som utstött och övergiven kan han inte låta bli att lova att ta hand om både Cecilia och barnet. Han är till och med beredd att gifta sig, men Cecilia vill inte binda sig. Det finns nämligen en anledning till att hon hamnade i Paris som gör att hon inte vågar lita på någon man igen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,36 MB

FILNAMN: Kvinnan i Paris.pdf

ISBN: 9789150931563

FÖRFATTARE: Diane Gaston

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kvinnorna i franska revolutionen - 10 lektioner | Anna ...

Kvinnan i antik romersk dräkt har den frygiska mössan - symbolen för frihet - på sitt spjut. En "frihetsgudinna" alltså, som några år senare, 1792, fick ersätta kungen som symbol för den nya republiken. Att en kvinna fick ta en mans plats som personifikation av nationen var nytt och omvälvande.

En kvinna i Paris - översättning - Svenska-Engelska Ordbok

PARIS.Lagen skrevs 1799 och klargjorde att kvinnor som vill klä sig "som män" måste erhålla ett särskilt tillstånd av polisen. Annars kunde de straffas med böter eller i värsta fall någon ...

RELATERADE BÖCKER