Brittiska imperiet

Brittiska imperiet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Harrison Dick. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Brittiska imperiet online.

Rsfoodservice.se Brittiska imperiet Image

En liten önation skapade det största imperium som någonsin funnits. Under sin storhetstid omfattade det brittiska väldet nästan en fjärdedel av jordens yta. Hur lyckades britterna med detta stormaktsbygge? Med inlevelse och kärlek till ämnet ger sig Harrison i kast med denna avgränsade studie av det största imperiebygget i mänsklighetens historia. Det blir en intensivkurs i det mytomspunna imperiets över 350-åriga historia. Boken är en del av serien Världens dramatiska historia.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,52 MB

FILNAMN: Brittiska imperiet.pdf

ISBN: 9789175459486

FÖRFATTARE: Harrison Dick

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Axess | TV | Brittiska imperiet

Brittiska imperiet uppgång och fall. av Dick Harrison, 1966-(E-media, E-bok, EPUB) 2019, Svenska, För vuxna En liten önation skapade det största imperium som någonsin funnits. Under sin storhetstid omfattade det brittiska väldet nästan en fjärdedel av jordens yta.

Det brittiska imperiets uppgång och fall - Historia Nu

Brittiska imperiet 1897, markerat i rosa, annars ofta ritat i röd färg. NF-mandat rosafärgade. Brittiska imperiet eller Brittiska väldet var tidigare den officiella benämningen på Storbritanniens kolonialvälde och maktområden. 159 relationer.

RELATERADE BÖCKER