Brittiska imperiet

Vill du läsa Brittiska imperiet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Harrison Dick. Att läsa Brittiska imperiet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Brittiska imperiet Image

En liten önation skapade det största imperium som någonsin funnits. Under sin storhetstid omfattade det brittiska väldet nästan en fjärdedel av jordens yta. Hur lyckades britterna med detta stormaktsbygge? Med inlevelse och kärlek till ämnet ger sig Harrison i kast med denna avgränsade studie av det största imperiebygget i mänsklighetens historia. Det blir en intensivkurs i det mytomspunna imperiets över 350-åriga historia. Boken är en del av serien Världens dramatiska historia.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,49 MB

FILNAMN: Brittiska imperiet.pdf

ISBN: 9789175459486

FÖRFATTARE: Harrison Dick

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hur mycket finns kvar av det brittiska imperiet? | SvD

När det brittiska imperiet var som störst täckte det nästan en fjärdedel av jordens yta. I dag finns inte mycket kvar. Men med Brexit har drömmen om en ny typ av imperium väckts.

Brittiska imperiet : uppgång och fall - Dick Harrison ...

Brittiska imperiet eller Brittiska väldet var tidigare den officiella benämningen på Storbritanniens kolonialvälde och maktområden. Det var ett globalt system av kolonier, protektorat och andra territorier som lagts under den brittiska kronan och statsapparaten mellan 1600-talet och 1900-talet. [1] På sin höjdpunkt var imperiet det största som någonsin funnits, med en yta på runt 34 ...

RELATERADE BÖCKER