Brittiska imperiet

Brittiska imperiet-boken skrevs 2019-05-21 av författaren Harrison Dick. Du kan läsa Brittiska imperiet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Harrison Dick.

Rsfoodservice.se Brittiska imperiet Image

En liten önation skapade det största imperium som någonsin funnits. Under sin storhetstid omfattade det brittiska väldet nästan en fjärdedel av jordens yta. Hur lyckades britterna med detta stormaktsbygge? Med inlevelse och kärlek till ämnet ger sig Harrison i kast med denna avgränsade studie av det största imperiebygget i mänsklighetens historia. Det blir en intensivkurs i det mytomspunna imperiets över 350-åriga historia. Boken är en del av serien Världens dramatiska historia.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,65 MB

FILNAMN: Brittiska imperiet.pdf

ISBN: 9789175459486

FÖRFATTARE: Harrison Dick

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Det brittiska imperiet | Historia | SO-rummet

Brittiska imperiet. Artiklar på finska: Brittiläinen imperiumi; Definition; nationell identitet; brexitförhandlingar; Brexit - följ med ett historiskt drama av episka mått! 19.10.2019 Utrikes.

När britterna ville frälsa världen | Popularhistoria.se

Drottning Victorias sovereignmynt var mycket uppskattade under perioden då den brittiska flottan regerade på haven och det brittiska imperiet hade sina glansdagar. London blomstrade och betraktades som världens huvudstad för handel och som ett finanscentrum.

RELATERADE BÖCKER