Photoshop Elements 14 Grunder

Photoshop Elements 14 Grunder är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Eva Ansell. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Photoshop Elements 14 Grunder online.

Rsfoodservice.se Photoshop Elements 14 Grunder Image

Photoshop Elements 14 är ett lättarbetat program för bildredigering som hjälper dig att bearbeta och förbättra dina digitala bilder. Med programmet kan du få en överblick över fotografier och andra mediefiler. Du lär dig att hantera kataloger för att skapa en grundstruktur bland filerna och hur du med hjälp av album, taggar och olika vyer lättare kan hitta bland bilderna. I boken lär du dig också till exempel att justera färg, kontrast, nyanser och skärpa, använda filter och effekter. Programmet har många verktyg för att förbättra bilder på olika sätt, bland annat för att ta bort blixtreflektioner i ögon. Detta verktyg och många fler lär du dig att hantera. Programmet ger dig flera bra alternativ för att skapa fina bildobjekt som fotoböcker och fotokollage, med eller utan text. Du lär dig även att skicka fotografier med e-post och att skapa album för att till exempel visa på internet. Boken kan användas för både pc och Mac. I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,16 MB

FILNAMN: Photoshop Elements 14 Grunder.pdf

ISBN: 9789175310763

FÖRFATTARE: Eva Ansell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Photoshop Elements 15 Grunder - Eva Ansell - Spiral ...

Adobe Photoshop Elements 2020 är det fotoredigeringsprogram som används av alla som vill redigera och skapa med sina foton. Det är enkelt att komma igång, smidigt att ordna bilder, stegvisa guider för redigering samt kul sätt att skapa och dela enastående foton och effekter.

Photoshop Elements 12 Grunder - Böcker - CDON.COM

Photoshop Elements 14 Grunder (Spiral, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

RELATERADE BÖCKER