Stolthet och Fördom

Stolthet och Fördom-boken skrevs 2012-10-01 av författaren Cecilie Östby,Ulrika Andersson. Du kan läsa Stolthet och Fördom-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Cecilie Östby,Ulrika Andersson.

Rsfoodservice.se Stolthet och Fördom Image

I Sverige slår vi oss gärna för bröstet för vår förmåga att nå jämvikt och konsensus. Ändå finns det idag människor som aldrig blir tillfrågade om sin åsikt. Det finns till och med de som inte får den vård de behöver och har rätt till. År 2010 skulle Sverige vara tillgängligt för alla med funktionshinder och Stockholm skulle vara den stad som var den mest tillgängliga i världen. När det gäller fysiska funktionshinder har vi kommit en bit på den vägen. Det blir vanligare att tänka på bredare dörrar och avfasade trottoarkanter för att jämna ut trösklar så att rullstolar lättare kan ta sig fram. När det gäller personer med psykisk funktionsnedsättning är vi bara i startgroparna då man i större utsträckning än andra är beroende av andra människors attityder och bemötande. Psykiskt sjuka är en grupp som ofta demoniseras i media i samband med olika våldsbrott, som inte bara drabbar den enskilde. Fördomar föds av okunskap och kan bara bekämpas med kunskap. I den här boken möter vi engagerade och kunniga människor som brinner för människor i utsatta och svåra situationer. Vi försöker också ta reda på om media som spridare av fördomar, faktiskt också kan vara en nyckel till en positivt förändrad attityd. Slutligen siktar vi mot framtiden och svarar på frågan om hur vi ska få ett samhälle där alla människor har en lika självklar plats.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,60 MB

FILNAMN: Stolthet och Fördom.pdf

ISBN: 9789197938617

FÖRFATTARE: Cecilie Östby,Ulrika Andersson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bokrecension: Stolthet och Fördom av Jane Austen

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom stolthet och fördom Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

Stolthet och fördom | 03 maj | Lund | Riksteatern

Stolthet & fördom. Drama Romantik 2005. 2h 1min. 7.8 HD. Hyr för 39 kr. När Fru Bennet nås av den spännande nyheten att en förmögen ungkarl i sällskap med en grupp sofistikerade vänner skall tillbringa sommaren i en herrgård i närheten, fylls både hon och hennes döttrar av hopp om ett stort urval av presumtiva friare.

RELATERADE BÖCKER