Professorn som blev näringslivstorped : min tid i skattepolitiken

Professorn som blev näringslivstorped : min tid i skattepolitiken är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sven-Olof Lodin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Professorn som blev näringslivstorped : min tid i skattepolitiken online.

Rsfoodservice.se Professorn som blev näringslivstorped : min tid i skattepolitiken Image

Under de senaste decennierna har Sven-Olof Lodin haft en central roll i den svenska skattedebatten. I Professorn som blev näringslivstorped delar han med sig av sina minnen som professor i finansrätt, som skattesakkunnig och vice VD vid Industriförbundet och Svenskt Näringsliv, som debattör och författare, som internationellt verksam i EU, OECD och andra organisationer.Boken kan läsas som en spännande skildring av det svenska skattesystemets utveckling sedan Ernst Wigforss tid, men den ger framför allt mycket av det politiska spelet bakom kulisserna: samarbeten, konflikter, kompromisser, bakslag och framgångar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,75 MB

FILNAMN: Professorn som blev näringslivstorped : min tid i skattepolitiken.pdf

ISBN: 9789170921209

FÖRFATTARE: Sven-Olof Lodin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Professorn upptäcker kroppen - CD PC/Mac (9789189354401 ...

Under de senaste decennierna har Sven-Olof Lodin haft en central roll i den svenska skattedebatten. I Professorn som blev näringslivstorped delar han med sig av sina minnen som professor i finansrätt, som skattesakkunnig och vice VD vid Industriförbundet och Svenskt Näringsliv, som debattör och författare, som internationellt verksam i EU, OECD och andra organisationer.

Lodin sven-olof - professorn som blev näringslivstorped ...

Näringslivets skattedelegation är en organisation bildad 1919 för att tillvarata näringslivets intressen i skattepolitiken. Huvudmännen är Fastighetsägarna, Svenskt Näringsliv, Stockholms Handelskammare, Svensk Försäkring, Svensk Industriförening och Svenska Bankföreningen.Näringslivets skattedelegation är officiell remissinstans i skattefrågor.

RELATERADE BÖCKER