Professorn som blev näringslivstorped : min tid i skattepolitiken

Professorn som blev näringslivstorped : min tid i skattepolitiken-boken skrevs 2009-09-01 av författaren Sven-Olof Lodin. Du kan läsa Professorn som blev näringslivstorped : min tid i skattepolitiken-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Sven-Olof Lodin.

Rsfoodservice.se Professorn som blev näringslivstorped : min tid i skattepolitiken Image

Under de senaste decennierna har Sven-Olof Lodin haft en central roll i den svenska skattedebatten. I Professorn som blev näringslivstorped delar han med sig av sina minnen som professor i finansrätt, som skattesakkunnig och vice VD vid Industriförbundet och Svenskt Näringsliv, som debattör och författare, som internationellt verksam i EU, OECD och andra organisationer.Boken kan läsas som en spännande skildring av det svenska skattesystemets utveckling sedan Ernst Wigforss tid, men den ger framför allt mycket av det politiska spelet bakom kulisserna: samarbeten, konflikter, kompromisser, bakslag och framgångar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,11 MB

FILNAMN: Professorn som blev näringslivstorped : min tid i skattepolitiken.pdf

ISBN: 9789170921209

FÖRFATTARE: Sven-Olof Lodin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sven-Olof Lodin - Wikipedia

Sven-Olof Lodin: Professorn som blev näringslivstorped ? min tid i skattepolitiken Per-Olof Bjuggren; Nils Karlson, Per Storm, Dan Johansson och Bengt Mölleryd (red): Erik Dahmén och det industriella företagandet Rolf Henriksson

Professorn som blev näringslivstorped: min tid i ...

Under de senaste decennierna har Sven-Olof Lodin haft en central roll i den svenska skattedebatten. I Professorn som blev näringslivstorped delar han med sig av sina minnen som professor i finansrätt, som skattesakkunnig och vice VD vid Industriförbundet och Svenskt Näringsliv, som debattör och författare, som internationellt verksam i EU, OECD och andra organisationer.

RELATERADE BÖCKER