Gå till tågstationen

Gå till tågstationen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Eva Thors Rudvall. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Gå till tågstationen online.

Rsfoodservice.se Gå till tågstationen Image

Maja ska åka tåg till Ystad. Tåget går strax och hon måste skynda sig att köpa biljett. Nu är Maja stressad! Först klickar hon på fel biljett, sedan är hissen trasig och hon måste ta rulltrappan i stället. Så kommer tåget inrullande. Men var är mobilen, där biljetten finns ...?!Gå till ... är en serie lättlästa fotoböcker av Eva Thors Rudvall. De är extremt lätta och används ofta inom svenskundervisningen, framför allt av personer som precis kommit i kontakt med svenska språket. Både begripligheten och användbarheten är viktiga aspekter i böckerna. Med fotografier kan begripligheten öka ytterligare, och böckerna kan vara lättare att förstå genom att bilderna är tydligare. Böckerna tar läsaren på besök till bland annat en tandläkarmottagning, ett bibliotek och ut i naturen. Eva Thors Rudvall är sfilärare och har stor erfarenhet av att undervisa analfabeter.Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,27 MB

FILNAMN: Gå till tågstationen.pdf

ISBN: 9789177237884

FÖRFATTARE: Eva Thors Rudvall

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gå till tågstationen + Ljudbok/CD - Vilja Förlag

Gå till tågstationen är den åttonde delen i en serie som handlar om hur man ska klara av olika vardagssituationer. I den här berättelsen ska Maja åka tåg. På vänstersidan finns själva händelseförloppet beskrivet med lättläst text och stort foto.

Gå till tågstationen - Eva Thors Rudvall - Bok ...

Pris: 124 kr. Inbunden, 2019. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Gå till tågstationen av Eva Thors Rudvall på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER