Upptäck Europa Biologi Arbetsbok

Vill du läsa Upptäck Europa Biologi Arbetsbok pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Siv Rune. Att läsa Upptäck Europa Biologi Arbetsbok online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Upptäck Europa Biologi Arbetsbok Image

Europas djur- och växtliv har en alldeles egen bok. Upptäck Europa Biologi beskriver naturtyperna från tundran i norr till Medelhavet i söder och berättar om många djur och växter på vägen. Mellan kapitlen finns temaavsnitt att arbeta fristående med och i slutet en uppslagsdel. I boken finns flera vackra storbilder med djur och växter. Läs mer Innehåll 1. Vi lever i Europa 2. Längst uppe i norr Tema: Isen berättar 3. De stora barrskogarna i norrTema: Så sprids djur till nya ställen 4. ÖstersjönTema: Skatter från det förflutna 5. Resan genom Europa Tema: Att göra om vilda växter till tama 6. Alperna och andra höga berg Tema: I de djupa grottornas mörker 7. I södra Europa Tema: Hur djur och växter försvarar sig 8. I Medelhavet Tema: Hur djur förflyttar sig9. Uppslagsdelen: Linné - en världskändis Kräftdjur Nässeldjur Tagghudingar Blötdjur Maskar Mångfotingar Träd Vattnets kretslopp Växthuseffekten Arbetsboken - med utvecklingsschema Till grundboken finns en arbetsbok med samma slags övningar som i arbetsboken till den som handlar om Sverige. I Arbetsboken finns också ett självtest och ett utvecklingsschema där eleverna kan följa sina framsteg. Grundboken finns inläst hos Inläsningstjänst. Om författarna Författarna Mats Ottosson och Åsa Ottosson är journalister med stor kunskap om natur och barn. Mer om författarna på deras egen hemsida ottossonochottosson.se. Författare till arbetsboken är Siv Rune.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,30 MB

FILNAMN: Upptäck Europa Biologi Arbetsbok.pdf

ISBN: 9789147080441

FÖRFATTARE: Siv Rune

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Upptäck Europa Geografi Arbetsbok - Annica Hedin • Hippas ...

Till grundboken finns både arbetsböcker och en lärarbok. I lärarboken finns bland ­annat lektionsförslag och kopieringsunderlag. PULS 4-6 är ett komplett paket för undervisning i NO, SO och Teknik. Arbetsböckerna. Arbetsböckerna i A4-format innehåller uppgifter som eleverna kan arbeta med på egen hand.

UPPTÄCK Europa Biologi Arbetsboken, tryckt punktskrift ...

Pris: 88 kr. häftad, 2007. Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Upptäck Europa Biologi Arbetsbok av Siv Rune (ISBN 9789147080441) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER