Respekt : barn med funktionsnedsättning om samhällets stöd. BO:s årsrapport 2016

Vill du läsa Respekt : barn med funktionsnedsättning om samhällets stöd. BO:s årsrapport 2016 pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren none. Att läsa Respekt : barn med funktionsnedsättning om samhällets stöd. BO:s årsrapport 2016 online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Respekt : barn med funktionsnedsättning om samhällets stöd. BO:s årsrapport 2016 Image

Barnombudsmannen har i årets fördjupningsarbete mött 97 barn och unga med funktionsnedsättning. De berättar att de vill mötas med förväntningar. De vill få information. Få vara delaktiga. De vill få leva i trygghet och slippa fördomar, kränkningar och våld. Det är barn som begär och förtjänar respekt. Men verkligheten ser ofta annorlunda ut.Vår slutsats är att det krävs genomgripande förändringar i attityder, kunskap och lagstiftning om barnkonventionen ska förverkligas för barn med funktionsnedsättning. I grunden handlar det om att barn med funktionsnedsättning har samma rätt till en egen identitet, till utveckling och till skydd som alla andra barn.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,96 MB

FILNAMN: Respekt : barn med funktionsnedsättning om samhällets stöd. BO:s årsrapport 2016.pdf

ISBN: 9789187448911

FÖRFATTARE: none

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF En funktionshinderspolitik för ett jämlikt och hållbart ...

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom respekt Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

UR Samtiden - Gör vi skillnad för utsatta barn ...

Beställ eller ladda ner Barnombudsmannens årsrapport Respekt (2016) - Barn med funktionsnedsättning om samhällets stöd.

RELATERADE BÖCKER