Gruppen

Vill du läsa Gruppen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Mary McCarthy. Att läsa Gruppen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Gruppen Image

1963 ansågs den chockerande frispråkig och såldes i miljonupplagor. Idag räknas Mary McCarthys klassiker Gruppen, om åtta nyexaminerade studiekamrater som möter ett hårdare liv i 1930-talets New York, som en milstolpe i den moderna litteraturen. En skamlöst underhållande och bitsk kollektivroman om det moderna livets villkor, konstant relevant."Att kalla Gruppen för urkällan i traditionen att skildra unga urbana kvinnors strävan inom områden som sex, relationer och karriär är ingen överdrift." Kristofer Ahlström DN"Uppslukande, rolig, plågsam - jag betraktar den som ett mästerverk." Hilary Mantel

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,68 MB

FILNAMN: Gruppen.pdf

ISBN: 9789100169459

FÖRFATTARE: Mary McCarthy

LADDA NER
LÄSA ONLINE

A-gruppen | A - SOM I ARKITEKT

EITAB - Total entreprenad i Norberg med Byggservice, smörj & kemprodukter, Va & markprodukter.

EITAB - Eriksson Investment & Trading AB - Total ...

Hagströms Gruppen är navet i en hantverkskoncern där måleriet utgjort basen i decennier. Vi målar allt, från lägenheter till husväggar, och kan idag erbjuda professionell hjälp även med färgsättning. Vi har vår bas i Järna och vårt verksamhetsområde omfattar hela Södertälje, hela Stor-Stockholm och andra delar av Sörmland.

RELATERADE BÖCKER