Mörkskogen : i stället för dagbok

Mörkskogen : i stället för dagbok-boken skrevs 2018-01-04 av författaren Artur Lundkvist. Du kan läsa Mörkskogen : i stället för dagbok-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Artur Lundkvist.

Rsfoodservice.se Mörkskogen : i stället för dagbok Image

Den är på en gång en barndomsskildring och ett collage av den vuxne mannens, världsresenärens, erfarenheter och läsning, och perspektiven växlar i boken efter egna inneboende lagar. Vi möter i sällsamt tydliga barndomsminnen författaren på äventyr i en hembygd som i hans fantasi antar hemlighetsfulla övertoner och väldiga proportioner. Landskapet förblandas med det bibliska landskap som pojken lär känna i skolan, de sammansmälter till en färgrik och påträngande värld. Överhuvudtaget är "Mörkskogen" en bok som domineras av sina landskap: tropiska, nordiska, karga eller ymniga träder de fram och blir skådeplatser för den mäktiga ström av minnen och tankar som denna bok rymmer. De är återgivna med en sinnlighet och en iakttagelsens precision som är Lundkvist egen. Bakom den skenbara nyckfullheten anar man ett livsmönster, de skilda scenerna förmedlar ett sätt att uppleva världen och ger ett porträtt av sin upphovsman som i sin art är lika inträngande och personligt som i Lundkvists uppmärksammade självbiografi . "Självporträtt av en drömmare med öppna ögon" (1966).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,28 MB

FILNAMN: Mörkskogen : i stället för dagbok.pdf

ISBN: 9789100169008

FÖRFATTARE: Artur Lundkvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Synonymer till dagbok - Synonymer.se

Den är på en gång en barndomsskildring och ett collage av den vuxne mannens, världsresenärens, erfarenheter och läsning, och perspektiven växlar i boken efter egna inneboende lagar. Vi möter i sällsamt tydliga barndomsminnen författaren på äventyr i e...

Mörkskogen. I stället för dagbok: Amazon.co.uk: Nils Artur ...

Mörkskogen : I stället för dagbok. 0.0 0 5 Författare: Artur Lundkvist. Finns som e-bok. Den är på en gång en barndomsskildring och ett collage av den vuxne mannens, världsresenärens, erfarenheter och läsning, och perspektiven växlar i boken efter egna inneboende lagar.

RELATERADE BÖCKER