Mörkskogen : i stället för dagbok

Mörkskogen : i stället för dagbok är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Artur Lundkvist. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mörkskogen : i stället för dagbok online.

Rsfoodservice.se Mörkskogen : i stället för dagbok Image

Den är på en gång en barndomsskildring och ett collage av den vuxne mannens, världsresenärens, erfarenheter och läsning, och perspektiven växlar i boken efter egna inneboende lagar. Vi möter i sällsamt tydliga barndomsminnen författaren på äventyr i en hembygd som i hans fantasi antar hemlighetsfulla övertoner och väldiga proportioner. Landskapet förblandas med det bibliska landskap som pojken lär känna i skolan, de sammansmälter till en färgrik och påträngande värld. Överhuvudtaget är "Mörkskogen" en bok som domineras av sina landskap: tropiska, nordiska, karga eller ymniga träder de fram och blir skådeplatser för den mäktiga ström av minnen och tankar som denna bok rymmer. De är återgivna med en sinnlighet och en iakttagelsens precision som är Lundkvist egen. Bakom den skenbara nyckfullheten anar man ett livsmönster, de skilda scenerna förmedlar ett sätt att uppleva världen och ger ett porträtt av sin upphovsman som i sin art är lika inträngande och personligt som i Lundkvists uppmärksammade självbiografi . "Självporträtt av en drömmare med öppna ögon" (1966).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,85 MB

FILNAMN: Mörkskogen : i stället för dagbok.pdf

ISBN: 9789100169008

FÖRFATTARE: Artur Lundkvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Prevex - BYGGDAGBOK A4 60DAGARS OFFICE DEPOT - Dagbok för ...

Mörkskogen : I stället för dagbok e-bok. 65 kr. Den är på en gång en barndomsskildring och ett collage av den vuxne mannens, världsresenärens, erfarenheter och läsning, och perspektiven växlar i boken efter egna inneboende lagar.

Varför du ska föra träningsdagbok | WW ViktVäktarna

Mörkskogen i stället för dagbok. av Artur Lundkvist (Bok) 1967, Svenska, För vuxna Upphov: Artur Lundkvist: Utgivare/år: Bonnier, 1967: Format: Bok: Kategori: För vuxna; Klassifikation: Hc: Finns på följande bibliotek. 3 av 3 exemplar finns att låna, Finns inne Bibliotek Lånetiden går ut Avdelning Placering ...

RELATERADE BÖCKER