Ingen plats för mig

Ingen plats för mig-boken skrevs 2019-08-31 av författaren Katia Wagner. Du kan läsa Ingen plats för mig-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Katia Wagner.

Rsfoodservice.se Ingen plats för mig Image

"Jag når dig inte på telefon. Var är du?" "Det vill du inte veta." "Jo, det vill jag." "Du kommer inte att tycka om det." "Det kvittar. Du har lovat att alltid säga som det är. Även om du vet att jag inte tycker om det." "Jag är i Islamiska staten."Ghazi och Katia träffas i Oslo 2012. Han har tagit sig från Tunisien över Medelhavet och är i händerna på en knarklangare som slår och hotar honom. Katia är journalist och jobbar med en reportagebok om ensamkommande som försvinner. När boken är utgiven fortsätter de att hålla kontakten. De pratar om fotboll och om Ghazis pågående asylprocess. När han får sitt slutgiltiga avslag i Norge och ska sändas tillbaka till hemlandet blir tonen en annan. Istället för det senaste om Messi och Ronaldo skickar Ghazi Youtubelänkar med islamistisk proganda. Samtidigt växer sig IS allt starkare i Syrien och Irak.I Ingen plats för mig får vi följa Ghazi under sju år, från det stillsamma livet hos mormor i Tunisien, via Sverige och Norge, till Syrien.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,55 MB

FILNAMN: Ingen plats för mig.pdf

ISBN: 9789127162990

FÖRFATTARE: Katia Wagner

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Det finns ingen plats för mig i Östersund

Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad. Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16 - OBS! 1:maj stängt OBS!

Recension: "Ingen plats för mig" - Katia Wagner ...

- Fanns ingen plats för mig, säger spanjoren. När Fábregas lämnade Arsenal för Barcelona 2011 skrevs en klausul i kontraktet att Gunners skulle få första tjing om den katalanska klubben ...

RELATERADE BÖCKER