Ingen plats för mig

Vill du läsa Ingen plats för mig pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Katia Wagner. Att läsa Ingen plats för mig online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Ingen plats för mig Image

"Jag når dig inte på telefon. Var är du?" "Det vill du inte veta." "Jo, det vill jag." "Du kommer inte att tycka om det." "Det kvittar. Du har lovat att alltid säga som det är. Även om du vet att jag inte tycker om det." "Jag är i Islamiska staten."Ghazi och Katia träffas i Oslo 2012. Han har tagit sig från Tunisien över Medelhavet och är i händerna på en knarklangare som slår och hotar honom. Katia är journalist och jobbar med en reportagebok om ensamkommande som försvinner. När boken är utgiven fortsätter de att hålla kontakten. De pratar om fotboll och om Ghazis pågående asylprocess. När han får sitt slutgiltiga avslag i Norge och ska sändas tillbaka till hemlandet blir tonen en annan. Istället för det senaste om Messi och Ronaldo skickar Ghazi Youtubelänkar med islamistisk proganda. Samtidigt växer sig IS allt starkare i Syrien och Irak.I Ingen plats för mig får vi följa Ghazi under sju år, från det stillsamma livet hos mormor i Tunisien, via Sverige och Norge, till Syrien.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,66 MB

FILNAMN: Ingen plats för mig.pdf

ISBN: 9789127162990

FÖRFATTARE: Katia Wagner

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ingen plats för mig - om radikalisering och att vara ...

Så börjar min senaste bok Ingen plats för mig. I sju år har jag följt en ung mans väg in i den radikala islamismen. Han hade blivit som en son för mig, innan det som hände sedan händer. Det är en personlig berättelse om Ghazis väg från ett stillsamt liv hos mormor i Tunisien, via Sverige och Norge, till Syrien och Islamiska staten.

Ingen plats för mig - Katia Wagner - E-book - BookBeat

Ingen plats för skötbord - ge mig tips! Tor 30 sep 2010 15:42 Läst 12051 gånger Totalt 35 svar. Johann­a7 Visa endast Tor 30 sep 2010 15:42 ...

RELATERADE BÖCKER