À plus ! åk 7 textbok

Vill du läsa À plus ! åk 7 textbok pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Madeleine Vaderlind. Att läsa À plus ! åk 7 textbok online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se À plus ! åk 7 textbok Image

Modern franska, mer kommunikation À plus ! bygger på den omtyckta serien Bon voyage. Tillsammans med lärare har vi uppdaterat materialet så att det tar upp vad dagens unga pratar om. Det är modernt, relevant och ännu mer kommunikativt. Läs mer Kommunikation och struktur À plus är en revidering av den omtyckta serien Bon voyage. I samråd med ett antal lärare har vi omarbetat materialet så att det känns relevant för dagens unga. Med À plus får du tydlig struktur, modern franska och ett kommunikativt arbetssätt. Materialet byggs upp av ett antal tematiskt avgränsade kapitel. Varje kapitel innehåller flera textavsnitt med tillhörande övningar som befäster kunskaper och tränar de olika förmågorna.Variation i såväl texter som ljud Texterna är varierade och representerar olika texttyper, som dialoger, fiktiva berättelser, personliga återgivelser, dikter, sånger och faktatexter med realiainslag. Till läromedlet hör en omfattande ljudproduktion som ger dina elever tillfälle att höra många olika röster och varianter av dagens franska. Allt en nybörjare behöver À plus ! är ett läromedel som förenar alla de krav som man kan ställa på ett nybörjarmaterial i språk för ungdomar: - tydlig struktur - lättbegripliga förklaringar - progression i lagom takt - metodisk uppbyggnad av uttal, ordförråd och konstruktioner - spännande information om den fransktalande världen. Allt presenteras i intresseväckande och lekfulla sammanhang på elevernas egen nivå.Komponenter i serien Helt digitala läromedel är Digital (lärarlicens) och Digital (elevlicens) i varje årskurs. För klassen som använder tryckta läroböcker: - Allt-i-ett-bok (åk 6) med både texter och övningar - Textbok (åk 7-9) med tydlig struktur och fokus på kommunikation - Övningsbok (åk 7-9) olika typer av uppgifter som ger variation - Digital Lärare med allt undervisningsmaterial digitalt - Digitalt övningsmaterial med interaktiva övningar och texten uppläst Om författarna Madeleine Vaderlind är en erfaren författare med mångårig erfarenhet av undervisning på både grundskola, gymnasium och lärarhögskola.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,90 MB

FILNAMN: À plus ! åk 7 textbok.pdf

ISBN: 9789147128488

FÖRFATTARE: Madeleine Vaderlind

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Natur & Kultur

What's up? åk 9 Textbok inkl. ljudfiler, elevwebb. Vårt nyhetsbrev. Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde. Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

What's up? åk 7 Textbok inkl. ljudfiler, elevwebb

Natur & Kultur

RELATERADE BÖCKER